google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Små hysterisk, over brev til manden.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. maj 2014

Små hysterisk, over brev til manden.

Okay... Jeg er nok lidt hysterisk hvad ligestilling angår og har nok en rigtig rødstrømpe gemt, nu er du advaret. Ja, jeg overdriver nok lidt nu, men håber nogen kan følge min tanke gang. Kæresten synes jeg er tosset, at jeg overdriver meget og griner af mig. :D

For efterhånden mange år siden, valgte jeg at sige -Nej Tak, til reklamer- Jeg fik fat i sådan et klistermærker, satte det på postkassen og har siden skulle opdatere det et par gange. Det var en beslutning jeg tog, imens jeg boede alene og fordi jeg virkelig synes reklamer er spild af papir, når nu man kan læse det hele på nettet eller i dag via en masse app's. Det var mig der sagde nej tak til reklamer.. I dag modtager Søren så dette brev, fra minetilbud.dk:


Min reaktion var: What...!!!!! Søren har slet ikke boet her, da jeg tog den beslutning og han har Aldrig sagt Nej Tak til reklamer.. Han elsker faktisk reklamer og det er noget af det første han kigger i, når vi besøger hans Mor. Brevet var ikke engang til os begge to, nej nej det var kun til ham.

Hvorfor er det lige at man i 2014 stadig sender posten til manden i huset og går udfra at det er ham der tager den slags beslutninger?  De kunne da som minimum ha skrevet os begge på..

Nu fik jeg det ud af systemt og prøver at tænke fornuftigt. Det kan jo være et tilfælde, jeg har faktisk overvejet om jeg skal undersøge sagen helt til bunds, men det er vidst lige i overkanten.

Hvad synes du?? Overreagere jeg?? :D

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Enormt kort svar.. :D
   Kunne du ikke komme med lidt detaljer??

   Slet
 2. Nej, jeg ville også blive mopset.
  Blev faktisk lidt sur, da de i Givskud lavede årskort og lavede mandens med hans efternavn. Spurgte om vi var gift, svarede ja - og automatisk lavede mit også med hans navn... Og jeg har sgu da beholdt mit eget navn!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg da godt forstå.. brokkede du dig ikke??

   Slet
 3. Det er nu ikke sådan rigtig noget jeg går op i herhjemme, om der kommer brev til manden eller mig... :) jeg tror ikke rigtig jeg ville blive sur hvis der kom sådan noget til min mand.. Men det er jo forskelligt, hvordan man reagerer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Normalt ville jeg nok heller ikke ha reageret så voldsomt hvis det havde været et brev som egentlig var til os begge, men det var jo egentlig et brev jeg skulle ha haft.. Tror det var derfor jeg blev så tøse hysterisk.. Ha Ha.. :D

   Slet
  2. Det må man også godt blive indimellem :)

   Slet
  3. Ja og samtidig sad vi jo også og grinede lidt af mit hysteri.. ha ha :D

   Slet
 4. Jeg ville også blive irriteret tror jeg. Måske lige så meget over princippet. Jeg har hørt om virksomheder der har rodet i papirene, og trukket penge fra den forkerte hun eller hans konto - og det er jo skide ulovligt. Men det ville nok også irritere min kvinde-del, ligsom da Emil og jeg skiftede telefonselvskab sidste år - eller jeg skiftede selvskab, og han skiftede bare abonnement - vi fik en masse rabatter og fik trykket godt i den fremtidige langtsigtede abonnements-pris så det var meget godt. Til gengæld blev jeg ret irriteret over at de bare smed mig ind under hans konto i stedet for at oprette mig som stamkunde. For det har betyddet at når man søger på mit nummer, så er det hans der dukker op. Samt at de trækker mit abonnoement på hans konto og jeg ingen kontrol har over det. Det er ligesom da jeg var lille - men Emil er jo ligesom ikke min far!?!! (bliver helt gal af at tænke på det). Desuden er jeg nogle gange blevet ringet op PÅ MIT NR af folk der ville have fat i ham, fordi hans navn nu er labellet til det på nettet. På den anden side står den opgave stadig pinligt urørt på to do listen - det må da gøres noget ved ^^"

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. For at det ikke skal være løgn så fik søren faktisk endnu et brev for et par dage siden.. selv efter de har beklaget deres fejl på facebook.. Man skulle næsten tro at de bevidst prøver at provokere mig..

   Og ja det må da vidst har første pladsen på den der -to do liste-.
   Det er da godt nok langt ude, måske hvis du brokker dig lidt at de så giver dig et bedre tilbud.

   Knus <3

   Slet