google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Demolition Woman.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. juni 2014

Demolition Woman.


Dagen i dag startede lidt forvirrende. Jeg var træt, kunne ikke rigtig vågne og pludselig stod udlejeren også ved min dør. De skal igang med at lave en masse mangler og fejl i lejligheden, så han ville gerne ind og kigge. Sagde dog at det ikke kunne blive i dag, så vi har en aftale i morgen kl 9. Det gir mig faktisk, en del uro i kroppen og kan mærke angsten, er lige under huden i disse dage. Er lige ved at få feber, over at de nu skal til at rende rundt inde i mit "helle".

Bagefter måtte jeg finde på noget, som kunne fjerne tankerne og som samtidig, kunne gøre kål på uroen. Valgte at køre over i min Mors have og køre mig selv træt. Hun var ikke hjemme da jeg kom, men jeg gik bare igang og fik hurtig sved på panden.  Det blev til 4-5 timers have arbejde og min Mor gav mig titlen: Demolition Woman. Ha Ha.

Kan kun sige at have arbejde, virker mod uro i kroppen.
Glæder mig helt ubeskrivelig, til jeg en dag får min egen have, kan næsten ikke vente mere. :D

2 kommentarer:

 1. Åh, det er faktisk helt lettende at læse, at det ikke kun er hos mig, at sådan noget prikker til uroen og angsten. Jeg kan virkelig godt forstå dig!
  Knus og tanker - og håber, det hurtigt er overstået <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tanken om at de måske kan finde på at trække tiden og være flere uger om at rende rundt, giver mig virkelig stress.. Jeg har nu kørt mig selv helt træt i min mors have i to dage.. Men hvad så med i morgen..?? Jeg har brug for en fridag, men kan ikke slappe af hvis de skulle finde på at dukke op igen.. Ja og det virker som om, det kommer til at tage en uge eller to, før de er færdige og så skal de igang udenfor lejligheden. Øv hvor jeg hader sådan noget.. Føler næsten at min frihed bliver taget fra mig..

   Slet