google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Soveværelset.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. juni 2014

Soveværelset.

Sidste år malede jeg hele lejligheden, dog ikke soveværelset. Jeg kunne ikke rigtig overskue det og samtidig ville jeg gerne ha gjort noget ved det skimmelsvamp, som var der. Der var også et par revner i væggene, som jeg troede skulle laves.

I sidste uge fik jeg langt om længe vist udlejeren, hvordan det stod til og så var det tid til maling. Jeg har brugt hele dagen i dag, på at få malet det soveværelse. Jeg måtte gøre det lidt i etaper, da der ikke er så meget plads og selv om det skulle ha 2 gange, blev jeg færdig i dag. Jeg havde håber at jeg kunne nå det, men turde ikke rigtig tro det. Det er nu overstået og møblerne er sat på plads igen. Det tog mig også ca. 12 timer, inkl pauser.

Det værste ved at ha malet det soveværelse, er at det rum generelt gør mig lidt deprimeret. Det er det sted i lejligheden, hvor vi virkelig mangler at få skiftet møblerne ud. Sengen er efterhånden en gammel sang og det er både reolen og skrivebordet også. Jeg har længe gerne ville ha en ny seng, men samtidig er det svært med pladsen. Der er kun plads til en 140x200 og tanken er jo lidt at vi vil ha en 180x200, når vi finder noget andet at bo i. Så hvad stiller man op og hvor tålmodig kan man være.. Lige nu har vi ikke økonomi til nye møbler, så det gir lidt sig selv at vi må vente. Heldigvis er jeg nu gældfri og kan spare lidt mere op.

Fik jeg nævnt at jeg er for sej. :D

Nu vil jeg råbe P...K og skride i seng.. Nat Nat <3

7 kommentarer:

 1. Du er nu ret sej ;)

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også.. :D
   Er dog også helt færdig i dag og har bare ligget på sofaen og set film. :P

   Slet
 2. Synes du er super sej :) Godt gået søde...

  Kender godt det med ikke at have plads til en seng, der er større end 140x200... vi havde også den størrelse indtil for lidt over 2 år siden... Vores madras trængte til at blive skiftet ud, så jeg havde ønsket mig tilskud til en madras i 30 års fødselsdagsgave... Mine forældre valgte så at de ville have helt nye senge, så de tilbød os at vi måtte få deres elevationssenge helt gratis, og det har jeg ikke fortrudt siden :)

  Nyder den ekstra plads at brede sig på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber vi snart får sparet op til en ny seng.. og ellers må jeg ønske mig penge når jeg fylder 30 år her til august.. :P

   Slet
 3. Sådan skal det gøres :D Jeg savner at have en mindre seng - lige nu har jeg dobbeltseng (2 madrasser), men iiih jeg har simpelthen ikke brug for så meget plads n_n

  Min drømmeseng er en af dem med skuffer indenunder, fra IKEA... det bliver der dog ikke råd til i laaaang tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja okay.. Når man er alene kan en stor dobbeltseng godt virkelig lidt voldsom.

   Åhh de kære penge.. Det er skruen uden ende.. ;)

   Slet
 4. Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke rigtig magter blogs via bloggersdelight.. Der er simpelthen for mange reklamer hele tiden og det virker så upersonligt.. Det har intet med dig at gøre, det handler kom om dem.. ;)

  SvarSlet