google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg er hooked.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. september 2014

Jeg er hooked.

En nye uge er igang og hvor er min weekend blevet af. Ja, jeg har ligget med fødderne oppe og spillet Sims4. Det spil overrasker mig virkelig meget. Der er nogle ting jeg savner og rigtig mange ting, man lige skal vænne sig til, men ud over det, er jeg positiv overrasket. Jeg elsker feks at man kan downloade hinanden simmer og sætte dem ind, i sit eget spil. Nogen af de rigtig gode spiller, har samtidig lavet en masse kendte Simmer. Tror faktisk efterhånden ikke der findes nogen kendte, man ikke kan hente. Jeg har selv hentet Mr.Bean, Johnny Deep og Channing Tatum. På billedet ser i Diana, som er en simmer Marie har lavet. Hun er lige igang med at score Channing Tatum. Bagefter blev de kærester, gift og har også fået et barn sammen. Det  er nemt at hoppe fra hus til hus og skifte den familie man vi spille med. Ja det betyder så at jeg pt spiller med 4 familier tror jeg. Det er kun den ene familie jeg har snydt lidt med og brugt en penge-kode. Jeg ville ha vist jer et par pænere billeder af mine familier, men det drillede mig lidt, så det må vente til en anden dag.

Lige nu er jeg totalt hooked, jeg kan næsten ikke slukke igen, når først jeg får tændt for det. Heldigvis har jeg ikke nogen planer og har måske fået hælspore, så kan ikke rigtig gå alligevel. Mine ene hel gør herre nas, når jeg forsøger at gå, heldigvis mærker jeg det ikke, når jeg ligger ned med fødderne oppe. Det værste er at hvis det er hælspore, så kan det tage flere måneder før det er væk. Jeg krydser virkelig fingre for at det ikke er det og at det forsvinder igen, inden jeg skal til lægen fredag.

Hvis du spiller Sims4, så skriv endelig hvad du synes om det. :D

2 kommentarer:

 1. AAAARGH!!!! JEG VIL OGSÅ HAVE DET!!! X_X

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan kun sige... Køb det.. Jeg ved at Marie købte det på nettet til 260 kr... :D

   Slet