google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hyggelig Fridag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. oktober 2014

Hyggelig Fridag.

Som førtidspensionist er det vigtig at huske også at ha nogle fridage og jeg prøver altid at holde helt fri om Mandagen. Det er bare lettere for mig at ha fri, når jeg er alene og alle andre er på job.

Dagen i dag startede med et varmt bad, bage nogle boller, vaske håndklæder og rydde lidt op.

Derefter smed jeg mig på sofaen, læste nogle blogs, så tv og hyggede. Ville egentlig hækle, men har haft pisse ondt i min højre hånd hele dagen. Tror jeg har sovet med hele krops-vægten på hånden, sidste nat.

Søren har ligget syg i over en uge, men er tilbage i arbejde, jeg spurgte ham om han ikke ville stå for madlavningen i dag og så endte det med at han gav en pizza. Han er ikke helt frisk endnu og jeg er glad for at han har fået sin appetit igen.

Aftenen er gået med at se Robinson og jeg har fået ordnet både mine hænder og fødder. Jeg indrømmer gerne at jeg denne sommer har ødelagt mine fødder. Eller jeg er så meget udenfor at det faktisk ikke helt kan undgås. Jeg har nu brugt snart 2 måneder, på at få mine fødder normale igen, men det kan være lidt svært når man som jeg, helst vil gå med bare tæer. Fødder smurt ind i creme, på et lakeret trægulv. Kan i se det for jer. Jeg er dog blevet bedre til at smører mine fødder ind om aftenen og så tage sokker udenpå. Det skulle være tricket. Mine negle har det heller ikke godt. De har haft neglelak på i alt for lang tid og trænger til pause. så af med det gamle lak og så kræver det lidt plejer.  Havde jeg dog bare haft råd til at få nogen til at gøre alt det arbejde.. ha ha.. Nu er det gjort og så skal jeg bare tilføje masser af creme osv det næste stykke tid. 

Jeg prøver med en fridag mere i morgen, håber at min hånd har det bedre der og at jeg kan hækle lidt. Tror faktisk bare jeg vil slappe af, en masse i denne uge og glæder mig til weekenden. Synes virkelig jeg har fortjent det.

2 kommentarer:

 1. Det er simpelthen så fedt, at du tager dig selv så alvorligt og tager dig dine fridage :-) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg nød til, ellers ender det galt på et tidspunkt.. ;)
   Jeg er ret bevidst om at være god ved mig selv, men mest fordi jeg gerne vil undgå så meget angst som muligt.
   Men jeg har fået problemet med min højre hånd så nu er jeg nød til at holde fri.

   Slet