google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vi elsker også kærlighed.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. oktober 2014

Vi elsker også kærlighed.

Jeg har simpelthen haft den dejligste weekend, sammen med min søde kæreste, hans dejlige søster og hendes kæreste. Vi var ventet længe, men holdt nu op det var ventetiden værd. Jeg har i mange år gerne ville opleve Nørrebro's Teater, men det er først nu jeg har kunne lokke nogen med.

Vi kørte hjemmefra ved 11 tiden og jeg er meget taknemmelig for at Palle ville køre. Med den her lorte hånd, var vi ikke kommet langt. Vi var alle glade og klar på en lækker tur.

Vi fandt til Nørrebro og sørme om vi ikke også fik en parkeringsplads, lige ud til søen. Min svigerinde havde bestilt bord på Kaffesalonen, så vi kunne nå lidt frokost, inden teateret.


En hyggelig lille cafe og selv om angsten gerne ville skræmme mig, med 1000 tanker, fik vi sat os og jeg fik også valgt noget på kortet, jeg tænkte kunne spises med en hånd. Jeg fik en tunsalat og de 3 andre fik en hjemmelavet burger med fritter. Vi var i god tid og blev også fristet af dessert. Mums en lækker vaffel med is. Mætte og glade gik vi en lille tur på Nørrebro inden vi skulle i teateret.

Vi fandt Nørrebro's Teater og allerede der var jeg positiv overrasket. Det var super cool og der var god stemning. Vi fandt vores pladser, som bare var helt perfekt.. Vi sad jo lige midt i salen. Nu har jeg selv kun prøvet Odense Teater før og det er mere klassisk.


Showet gik igang og lige nu har jeg faktisk ingen ide om, hvordan jeg skal få beskrevet det, på en helt oprigtig og værdig måde. Jeg kan fortælle at showet er en blanding af sange, standup, foredrag, kropssprog, guide og lækker grafisk live baggrund. De 4 karakterer er meget forskellige og fylder salen med tårevædende grin, kærlighed, god stemning, parforhold, musik, onani, fælles-sang, sex og det hele er koblet sammen, med en grafisk guide og nogle kærligheds råd i baggrunden.

Jeg er fascineret af deres grafiske baggrund og Jakob Tolstrup som live tegner, under hele forestillingen. Det gør det hele levende og han er virkelig dygtig. Jeg er forelsket i Rasmus Nøhr's sange og de går rent ind hos alle. Han får salen til at koge og selv om, han er utrolig ynkelig i showet, så kan alle li' ham alligevel. Pelle gør showet ungt, klamt, perverst, frit og viser os hvor ukompliceret mænd tror de er. Hans skuespil er fantastisk og på trods af store mængder sved og en fejl med en mikrofon bøjle, overbeviser hans os om at vi er grebet, af det lidt skæve han tilføre showet. Charlotte kæmper for den romantiske kærlighed, parforholdet og bliver flere gange knaldet på scenen. Hun giver showet erfaring, men bryder også undervejs, med nogle af livets fordomme. Sidst min ikke mindst har vi min darling Linda P. Jeg er fan og det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal opleve hende live. Hele hendes kropssprog er vidunderlig og jeg elsker, når hun pludselig skifter karakter, til en bolle-coach, en gammel husmor, lebbe, popstar eller en af de andre. Hun får mig til at grine helt ustyrligt og jeg elsker det. Jeg glemmer alt om hverdag, bekymringer og kontrol, når hun får mig til at grine.

Det eneste jeg har at brokket mig over nu er: At jeg fucking ikke kunne klappe pga min dumme hånd.
Heldigvis var salen helt oppe i gear og de fik mange klap og stående bifald.

Jeg har forelsket mig i Nørrebro's Teater <3

6 kommentarer:

 1. Jeg er generelt forelsket i Nørrebro - synes det er et fantastisk sted <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vidunderligt.. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal opleve det.. <3

   Slet
 2. Lyder til I havde en rigtig god dag :) jeg har kun selv været i teater en eneste gang, for små 12 år siden :) det er ikke et sted jeg overrender :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en perfekt dag.. Der er noget helt specielt over at gå i teater, kan kun sige.. Prøv det.. <3

   Slet
 3. Det lyder dejligt :-)
  Knus og god bedring med den hånd dér <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt perfekt og jeg trængte sådan til at komme ud.. :D

   Tror desværre jeg skal under kniven for at det bliver bedre med hånden. øv

   Slet