google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg overvejer...
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. november 2014

Jeg overvejer...

Jeg har længe gået med tanker om ændringer af bloggen. Jeg kan jo godt li den som den er og så kan forandringer jo godt være lidt svære. Hvorfor ændre på noget som virker. Jeg er glad for farven, den passer til mig og folk genkender den.

Så lige nu kommer der ikke til at ske de store ændringer. Må nok indrømme at det også handler om at jeg ikke helt tør gi' mig i kast med det. Kan være når jeg får lidt mere overskud og julen er overstået at jeg igen kigger på det. Nu er jeg jo heller ikke lige specielt god, med alt det grafiske osv.

Det eneste jeg har tænkt lidt over, var om jeg måske kunne bruge denne collage, til en ny header. Men igen, så er jeg glad for den jeg har og den virker.. Hvad synes i??

Ny Header

6 kommentarer:

 1. Din blog er så fin, som den er, synes jeg :-) Jeg kan dog godt forstå, hvis du har behov for ændringer, for nogle gange skal der bare ske noget og noget nyt skal til :-) Headeren med dine 4 ansigtsudtryk kunne også blive så fin og helt vildt personlig :-) Gør, som du selv føler for, og når, du synes, tiden er til det - din blog er skøn uanset hvad <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de fine ord, det varmer virkelig at andre også kan li' den.. :D

   Slet
 2. Jeg kan rigtig godt lide din blog, som den er nu. Det er dejligt med blogge, der ikke kun er hvide, så kan jeg bedre huske din blog og jeg kommer også i rigtig godt humør af dine farver herinde :) Og din header synes jeg er meget smuk og passer til din blogs navn, da den får tankerne til at svæve lidt :)
  Og så er det dejligt at læse alle dine tanker, det gør din blog personlig og varm.

  Kram Maria
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør mig glad at de fleste faktisk godt kan li' de som den er.. Det er også derfor jeg har så svært ved at lave noget om. Folk kender mig og min blog sådan her.. Indtil videre sker der ikke nogen store ændringer :D

   Slet
 3. Jeg synes, det kunne være en fed header - men jeg synes, som de andre, også at din blog - og din header - er fin, som den er. Det er helt op til dig :-)

  Knus og god weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre at så mange kan li bloggen som den er.. Det varmer.. <3

   Knus og dejligt weekend til dig <3

   Slet