google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #2 - Julepynt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. december 2014

Jule Blog Challenge #2 - Julepynt.

Jeg har faktisk i år, slet ikke selv pyntet op til Jul. Jeg skulle lige sætte lidt tråd på nogle af de snefnug, Søren har lavet til mig og imens gik han igang med at pynte lidt op. Det var faktisk lidt grænseoverskridende for mig at gi' så meget slip, men det er sundt at øve sig lidt. Inden jeg havde set mig om, havde han pyntet hele lejligheden op og sat mine store nisser ud.

Han burde faktisk ha en medalje og her er virkelig bare blevet så hyggeligt. Vi kvinder burde øve os noget mere i at gi' lidt slip, vores mænd kan altså godt, hvis de får lov. Kan godt være tingene står lidt anderledes end de plejer, men hva så. Jeg er overrasket over, hvor hyggeligt jeg synes han har gjort det. Han har altid været god til at hjælpe mig, men havde nok ikke regnet med at han skulle pynte op helt alene. Han er sgu da lidt sej.

Pynter du op alene??

Jeg ville egentlig har vist jer en masse billeder af mine søde nisser, men må indrømme at jeg de sidste par dage, har været lidt stresset. Jeg fik derfor ideen at Søren skulle lave en top 3, over det Julepynt han bedst kan li. I år er det nemlig ham der har pyntet op, så synes også han skal ha lov til at vise det han bedst kan li.

Søren's nr 1 er vores jule-dekoration, han siger at det ikke kan være jul uden en dekoration.


2 kommentarer:

 1. Her hjalp vi også hinanden med at pynte op :) Bent kom selv og tilbød sin hjælp, og så skulle han da selvfølgelig også have lov til at hjælpe :) Synes det er rigtig hyggeligt at hjælpes ad med at pynte op :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har faktisk altid være gode til at gøre det sammen, Søren var bare så hurtig i år..
   Der var også et par ting han ikke kunne li' i kassen med pynt og de måtte blive i kassen.. ;)

   Knus <3

   Slet