google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #9 - Gaven man ikke må gi' mig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. december 2014

Jule Blog Challenge #9 - Gaven man ikke må gi' mig.

I 2013 fik jeg en ny blender af Søren i fødselsdagsgave. En blender jeg lige kort for inden havde sagt, jeg ikke ønskede mig. Så da han kom med den, blev jeg en smugle fornærmet. Tror faktisk kun det er 2 gang i mit liv, jeg er blevet rigtig skuffet over en gave. Synes faktisk ikke man kan tillade sig at blive så små hysterisk, over en gave.

Jeg kan huske at min Mormor engang havde købet et lilla-skots-ternet sæt tøj til mig, i julegave. Altså både bukser og blusen var i samme stof og nøj hvor blev jeg bare ked af det. Hvordan havde hun lige tænkt sig at jeg skulle se smart ud i det. hva'.. hva'.. hva'.. ???

Blenderen har vi stadig væk og jeg er faktisk i dag også rigtig glad for den. Jeg blev bare lidt små irriteret, fordi jeg lige havde sagt at jeg ikke gad den. Jeg havde lidt følelsen af at det var en Søren mere havde købt, for sin egen skyld. Som sagt så er jeg i dag rigtig glad for den og det er virkelig den bedste blender jeg har haft. I dag er jeg rigtig glad for at han gav mig den blender. Det var sku lidt synd for ham at jeg blev så mobset over det..

Jeg må samtidig indrømme at jeg nok stadig ville blive små sur, over at få en blender, nu hvor vi jo har en i forvejen som er god. Jeg ville også blive godt hysterisk, over at få lilla-skots-ternet spadseredragt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar