google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Inden det bliver hverdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. januar 2015

Inden det bliver hverdag.

Det nye år er igang og her hos os bruger vi denne weekend, på at forberede os på at det snart er hverdag. Jeg glæder mig helt ufattelig meget til at finde en god rutine igen.

I går fik vi vasket bilen, den var fuld af krudt-slam og skidt efter nytår. Vi måtte endda bruge lidt extra knofedt, for at få skrubbet alle pletterne af. Den blev bare rigtig fin.

Ud over det, så prøver vi få ryddet lidt op herhjemme, sat ting rigtig på plads efter nytår og slappe helt af. Søren har i dag været så sød at pudse vinduerne.

Søren starter på kursus mandag, så hans kræfter kommer til at ligge på skolen. Så fra nu af og til mandag skal vi bare slappe helt af og hygge os. Synes nu altid vi er gode til at hygge, det er noget af det vi er aller bedst til.

I går havde vi faktisk snakket om at vi ikke rigtig gad lave det helt store til aftensmad. Det blev dog alligevel til noget super lækkert. En slags stjerneskud, kan man vidst kalde det. Mums det smagte virkelig himmelsk.

I dag skal vi ha en af vores livretter - forloren hare. Prøver virkelig at nye det sidste af weekenden og glæder mig samtidig utrolig meget til det bliver hverdag igen.

Håber i alle er ved at vende jer til at vi nu er i 2015 og at i også er klar på hverdag og en frisk start.

6 kommentarer:

 1. Uhm - det ser lækkert ud. Jeg er stor tilhænger af fisk - alle slags. Jeg er enig i, at det bliver godt at få en hverdag igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er så meget lækker fisk.. Synes tit det er synes at lave kun en forret. Jeg vil hellere ha det som hovedret.. :D

   Hverdag - kom og tag os.. :D

   Slet
 2. Enig! Jeg glæder mig også så meget til, at det bliver hverdag igen :-)

  Knus <3

  SvarSlet
 3. "Jeg holder af hverdagen
  Jeg er vild med den
  Hold da helt ferie hvor jeg holder af hverdagen
  Jeg holder stinkende meget af hverdagen"
  Dan Turell

  Også jeg er vild med hverdagen, og jeg ser frem til den <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at der er andre der også glæder sig til hverdag.. :D

   Slet