google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ugen starter med træning.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. januar 2015

Ugen starter med træning.

Havde virkelig bare en super weekenden, men alt det hygge lørdag var ret usundt. Heldigvis fik vi gået en god tur Søndag, så der fik jeg forbrændt lidt, men vi endte så også med et par cheese burgere bagefter, så det gik vidst lige op. Ha Ha..

Jeg havde derfor besluttet at denne uge skulle starte med en god træning. Jeg kom afsted og jeg fik da trænet i 1 time og 18 minutter. Jeg bliver altid helt rød i skallen når jeg træner, det er ikke engang slemt på billedet. Jeg gav den fuld skrue og overraskede faktisk mig selv. Det blev til ca 18 min gå/løb, ca 20 min træning af arme, 5 min roning og derefter ca 20 min træning af ben og sluttede med ca 15 min på Crosstraineren. Det var virkelig en god træning, men hold op der var mange derinde i dag og det gør virkelig at man skal holde øje med, hvilke maskiner der er fri osv. Ud over det så irritere det mig virkelig at folk ikke spritter maskinerne af. Det er som om de tænker at deres sved ikke er klamt. Nu sveder jeg selv utrolig meget, så jeg spritter stort set alt af, men uanset om man sveder lidt eller meget, skal man vel gøre det. Det er i hvert fald min personlige holdning. Efter sådan en træning som i dag, er jeg bare helt smadret. Ikke alene fordi jeg har trænet igennem, men også fordi jeg bruger mange flere kræfter, når der er mange mennesker i centeret. Normalt kan jeg godt lukke verden ude og være fokuseret, men det var svært i dag. Det vigtige var at jeg kunne gennemføre, så må konsekvensen være at jeg er lidt mere træt. Så i morgen holder jeg en rigtig fridag.

På vejen hjem fik jeg handlet og så var det ellers bare hjem i bad og slappe af. Til aften fik vi Chicken Curry fra Knorr, dog med masser af grøntsager i. Det fede er at der blev en ret stor portion ud af det og at vi nu har rester til i morgen. Synes det er dyrt at være sund og jeg prøver samtidig at få brugt de ting vi har og spare hvor vi kan. Jeg hader madspil og øver mig hele tiden.

Min aften er gået med at se Håndbold, snakke i telefon med min veninde og stene en masse tv. Nu vil jeg slukke hovedet lidt og så er det snart sengetid. Håber også i har fået en god start på den nye uge.. Nat Nat :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar