google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En ganske almindelig dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. februar 2015

En ganske almindelig dag.

Da jeg stop op i dag, fandt jeg Søren på sofaen. Han havde det skidt og var derfor ikke taget afsted i dag. Jeg fik lokket lidt morgenmad i ham og så blev han smidt ind i seng. Imens han tog en morfar fik jeg tjekke nettet lidt, cyklede mig en tur på 7 km og fik også lige handle lidt. Søren var i mellem tiden stået op og forsøgte sig med et bad, imens sørgede jeg for lidt frokost. Friske fiskefrikadeller fra fiskemanden, på hjemmebagt rugbrød. Mums de var gode.

Vi besluttede at køre en lille tur og måske lidt frisk hav-luft kunne hjælpe ham. Det blev en tur til Bogense. Luften var dejlig frisk og lidt tåget, vandet var helt roligt og klart. Inden vi havde set os om, var klokken 18 og besluttede derfor at tage den nemme løsning i dag. Et pizza-brød fra den lokale til aftensmad.

Alt ialt har det været en ganske almindelig dag, de er nu også meget dejlige ind imellem. Jeg har ikke fået lavet noget praktisk som planlagt, men det er lige meget. Det løber jo nok ikke nogen steder, så i morgen tager jeg en dag herhjemme, hvor jeg får lavet alt det praktiske og nogen af de løse ender.

6 kommentarer:

 1. Det er så dejligt at kunne tage dagene, som de kommer. Jeg tror, det er sundt ind i mellem at leve i nuet.
  Håber Søren fik det bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lever rigtig meget i nuet. Jeg står op, finder ud af hvordan krop og sind har det og så tager jeg dagen derfra. Jeg gad godt at være mere struktureret men det er noget som er utrolig svært for mig. Jeg har dog et ønsket om at prøve at lave en uge plan og følger den her i 2015. Mest bare for at prøve det, er godt klar over at det nok ikke holder i længden..

   Søren fik det bedre, så luften var god ved ham. Han gik tidlig i seng og så krydser vi fingre for at han er helt på toppen i morgen :D

   Knus <3

   Slet
 2. Det er nu også rart at have en dag uden nogen form for planer engang imellem (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk ikke altid jeg har planer, men jeg har i lang tid faret lidt forvirret rundt om mig selv og kan godt mærke at det giver uro og lidt stress, så nu skal jeg lige lidt ned i gear igen.

   Knus <3

   Slet
 3. Der skal også være plads til sådanne spontane dage indimellem :)

  Lyder som om I havde en god dag.. man skal også have lov til at synde selv om man lever den sunde livsstil :)

  Knus <3

  SvarSlet
 4. Jeg prøver at gå væk fra de der synde dage og vil helst heller ikke belønne mig selv med mad. Det har jeg gjort det meste at mit liv.. For mig handler det om at træffe fornuftige valg og i går blev det et pizzabrød. For mig var det mere fornuftigt end så meget andet :P

  Knus <3

  SvarSlet