google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg er klar til Oscar.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. februar 2015

Jeg er klar til Oscar.

Det har været en både produktiv og dejlig søndag. Jeg har stadig mange tanker, men gider ikke tænke på dem. Brugte det meste af formiddagen på at bage. Der blev lavet rugbrøddej, knækbrød og så kastede jeg mig ud i nogle Pesto Muffins Snegle. Jeg skal nok lige vise dem på bloggen på et tidspunkt, men ellers kan du allerede nu, se dem på twitter.

Eftermiddagen gik med at spille Ingress med Søren. Tiden flyver lidt fra os, når først vi går igang med at spille. Det blev da også til en gåtur i Odense, på en times tid. Pludselig var klokken mange og Søren synes så at han ville gi en sandwich fra Submarine til aften. Mums..

Lige nu ligger jeg klar her på sofaen og ser Oscar på TV2. Jeg har efterhånden set det i mange år og det er altid hyggeligt. Håber jeg kan holde mig vågen til det sidste. Jeg optager det dog for en sikkerhedsskyld, hvis jeg skulle falde i søvn. Jeg har cola på køl og har også forberedt noget natmad til senere. Ville egentlig har købt en masse usundt hygge, men har prøvet at holde mig til noget der var lidt sundere. Jeg skal nok prøve at tage et billede senere.


Ser du Oscar?


2 kommentarer:

 1. Dejligt med en produktiv dag. God beslutning at lade være med at tænke på tankerne. Hihi - lyder helt selvmodsigende. Men bare det fungerer. Og du er jo god til at huske det positive, der sker i løbet af dagen.
  Jeg ser ikke Oscar uddeling. Jeg har egentlig aldrig været vild med fjernsyn - bortset fra, hvis der er en god film. Den interesse deler Steen og jeg heldigvis. Til gengæld kan han altid finde en fodboldkamp. SUK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvis bare det var så let, det med ikke at tænke.. Jeg gør dog hvad jeg kan for at stoppe tankerne pt. Det lykkedes ind i imellem og andre gange gør det ikke..

   Jeg ser faktisk heller ikke så meget tv, selv om det ind imellem bare køre. Jeg er dog også til gode film og derfor ser jeg også altid Oscar. Så har jeg en ide om hvad jeg gerne vil se osv.

   Knus <3

   Slet