google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dagen i billeder og lidt forstyrret ord.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. februar 2015

Dagen i billeder og lidt forstyrret ord.

Har faktisk været en ret godt dag i dag, det er først her til aften, jeg er lidt forstyrret og fuld af hæklefejl i kysen. Jeg har taget en del billeder til instagram i dag, tænke at jeg lige vil vise dem.

  Vi har været en tur i vejle i dag og se deres akvarie messe. 
Vi har i flere år snakket om at det skulle prøves, men det er aldrig blevet til noget.  
Der var ikke særlig meget plads og jeg er nok lidt skuffet faktisk.
Jeg er glad for at det var rejer vi var på udkig efter, for det var ikke skuffende.

Vi kom hjem med:
10 Golden Tiger Rejer.
10 Carbon Rili Rejer
10 Hummel Rejer
15 Rød Cherry Rejer.
Rejer for ialt 750 kr og det er endda billigt.
Ja det er helt tosset, men de er pengene værd, da de er super underholdende.

Opdagede faktisk også lige at en af de rejer, vi har i forvejen går med æg. 
Det er en af de røde rili rejer, vi købte for ca 14 dage siden. 
Håber virkelig de æg bliver til små baby rejer.

Til aften har vi fået hjemmelavet frikadelle sandwich.

Hr. Hjørdis har på ingen måde tid til at sidde stille og få taget billeder.
Han vil hellere lege og kravle rundt over det hele. 

Søren har været sød og lave pandekager til mig.
Jeg har haft lyst til pandekager alt for længe, mon ikke han var træt af at høre på det. :D
De smagte super godt.

Det har været en super dejlig dag og jeg er utrolig taknemmelig for at jeg har Søren, som bare altid er der. Det er ikke altid han forstår mig, men det gør jeg jo heller ikke engang selv. Her til aften fyldes jeg med dumme tanker. Følelsen af at være intet værd, ikke ha nogen betydning, bare totalt ligegyldighed. Søren trøster mig og kysser min pande. Det beroligere mig og så kommer jeg igennem. Ved seriøst ikke hvad jeg skulle gøre uden ham, han er der bare altid. Nu vil jeg slukke og stene lidt film på tv2. Jeg er snot forstyrret, men mon ikke det går over igen. Håber jeg kan finde lidt mere ro og så må det snart være sengetid. Prøver at holde fast i at det faktisk har været en god dag. 

6 kommentarer:

 1. Smil, da jeg så du skrev om rejer, troede jeg det var nogle I ville spise. Vidste ikke at man kunne have rejer som "kæledyr" :-)
  Ja godt at du har ham! Håber der er mere ro igen.
  KH LIsbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha sådan havde jeg det også første gang jeg hørte om det og får jævnligt kommentarer om, om de kan spises og hvor mange der går til en rejemad osv.. ha ha :D
   De er dog både alt for dyre og for små til at spise. De er kun til pynt.

   Knus <3

   Slet
 2. Hehe - jeg troede også det var spiselige rejer. Jeg vidste ikke, man kunne have rejer i akvarium. Har I kun rejer - eller også fisk?
  Hvad slags dyr er Hr Hjørdis?

  Hvor er det godt du har Søren. Jeg tænker, at du da betyder meget for Søren! Men ved godt, at det er svært at styre tanker.
  Håber de er mere positive og rolige i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er ikke spiselige rejerne, det er de både for dyre og får små til. De er kun til pynt. :D
   Vi har faktisk 4 akvarier og har både fisk og rejer. :D

   Hr.Hjørdis er en dværghamster, han er en af de små unger som var med da vi købte moderen sidste år. En ret sjov historie, tjek evt mig indlæg: http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/01/en-hamster-blev-til-fem.html

   Søren og jeg er der altid 100% for hinanden, det er det gode ved vores forhold. Der er ligevægt. Når jeg har det svært støtter han mig og når han har det svært, støtter jeg ham. Det betyder alt. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Min kæreste har også forskellige rejer i hans akvarier. De er meget sjove at se på. De har også haft æg maaaaaange gange, men vi tænker at de er blevet spist, for pludselig var de væk. Men! Pludselig efter flere år lykkedes det, og akvariet var fyldt med mega små rejer som løb rundt på bunden. Nogle af dem er så siden muligvis blevet spist af fisk, men det kan nok ikke undgåes i de størrelser :) De er virkelig små, så du skal kigge godt efter "små prikker."

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har faktisk efterhånden haft rejer i mange år og de er så sjove at kigge på. Det er også lykkedes os at få unger, men de lever jo heller ikke evigt sådan nogle rejer. De fleste fisk nupper gerne en reje. Vi har faktisk 4 akvarier, hvor af de to af dem er til rejer.. så i dem går der ikke nogen store fisk som kan spise dem. :D

   Knus <3

   Slet