google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Skøn Tirsdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. februar 2015

Skøn Tirsdag.

Vi tager lige dagen i Instagram billeder. 

Jeg vågnede kl 9, men var næsten 1½ time om at tage mig sammen til at stå op. Fik noget morgenmad og kørte mod Odense. Solen skinnede så smukt, så jeg droppede træningscenteret og gik en lang tur i stedet for. Det blev til en tur på 7,6 km på 1 time og 26 min. Fik Turfet en del og ligger pt nr 3 i hele Danmark. :D

Hvis du endnu ikke har prøvet Turf, så kast dig ud i det, det giver virkelig god motivation. Jeg prøver pt også Ingress, men det er lidt mere indviklet. Det skal dog ha en chance. 
Efter den gode tur, var det bare hjem i et lækkert bad. På vejen hjem var jeg lige hurtig i Matas efter den ny bodyscrub.Jeg blev virkelig skrubbet og skurret og testet begge ting. Jeg er virkelig ikke tosset med at være smurt ind i sådan en bodyscrub, men den der følelse man får bagefter, den er vidunderlig. Ja og de to produkter sammen er fantastisk. Showeroil'en bruger man som en gange almindelig bodyshampoo. Jeg fik seriøst den fineste og blødeste hud. De kunne godt blive nogen af mine yndlings-striber. Har også hørt at deres hårkur er lækker, den er jeg jo også nød til at prøve snart.. :D

I går fik vi ovnstegt kylling og der var noget kylling tilbage, lavede derfor en kyllingesalat. Det er en super god måde at få rester på og smager utrolig lækkert.

Jeg har i dag også langt om længe fået printet mit Ønske Bræt ud og hængt det op på tavlen i køkkenet. Glæder mig til at kigge på det hver dag og minde mig selv om mine mål. Kan allerede nu mærke at det hjælper mig med at holde fokus.
Søren har været ved tandlægen i dag og gik lige forbi sin Mor bagefter, med de sutsko jeg har hækle til hende. Jubii de passer hende og hun blev glad for dem.

Hun satte så Søren på den opgave at han skulle købe tulipaner med hjem til mig. Er de ikke bare smukke. De var rigtig tørstige, men nu strutter de flot og er rigtig ved at springe ud.

Ialt har det været en lækker tirsdag og selv om jeg lige har haft en spontan tudetur, så har jeg det faktisk overraskende godt i denne uge. Håber det fortsætter. :D

4 kommentarer:

 1. Det er så dejligt at læse, hvordan du kæmper for optimismen - også selv om der kommer en lille nedtur ind i mellem. Kæmp videre - det skal nok komme. Det er så godt at fokusere på det positive og alt det gode, der sker for én.
  Hvor er de tulipaner smukke. De er for mig rigtige forårsbebudere. Og fås i mange skønne farver.
  Lyder som nogle rigtig gode Matas produkter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, hvor er det skønt at andre kan se at det faktisk er det jeg kæmper for. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Har også prøvet det der Turf, men synes ikke rigtig jeg har så nemt ved at finde ud af det... så endnu er det ikke noget der har fanget mig... men det kommer måske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ser ikke ud til at der er nogen zoner i vamdrup.. Har du prøvet det i en anden by eller?

   Jeg tror det har fanget mig meget både fordi jeg kender en del der spiller det og fordi der er en del zoner både her i Otterup, men også i Odense.

   Knus <3

   Slet