google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvad stiller man op?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. marts 2015

Hvad stiller man op?

Altså hvad stiller man op, når man står op til snevejr på den sidste dag i Marts. Jeg ordnede et par praktiske ting, tog et varmt bad, læsten min bog færdig og så kørte jeg ind og hentede kæresten fra job. Vi fik handlet og er nu igen hjemme.

Jeg tror jeg går i protest resten af dagen. Har smidt mig på sofaen med dynen og en ny bog. Søren er blev syg igen og er gået ind i seng, for at få en god morfar.

Men i skal ikke snydes for at se mine små chili planter, som er igang med at spire. 4 små jalapenos planter er kommet op af jorden. Glæder mig sådan til at se dem vokse.

Nu vil jeg stille computeren væk og læse lidt inden jeg skal lave aftensmad. Det bliver bare nogle grøntsagsbånd med bacon, grøntsager og noget cremefine til mig. Søren vil vidst bare ha yum yum. Det eneste han gider når han er syg.

Håber i alle sammen har en dejlig dag og er klar til en god påske. Her står den bare på hygge, afslapning, svigermors fødselsdag og familie hygge.

4 kommentarer:

 1. Det her snevejr er bestemt ikke velkomment. Her går vi og venter på, at det dag for dag skal blive varmere! Sikke et tilbagefald! ØVØVØV. Men nu kan det da vist kun blive bedre.
  Dejligt at dine chilier er kommet op. Jeg har endnu ikke fået sået noget - gad vide om jeg får det gjort?
  Håber for jer at I snart blive helt raske. Her har Steen også lagt sig med feber igen igen igen.
  Jeg havde lige antrækket til en forkølelse i morges, men det er væk nu. Jeg krydser fingre!
  God Påske og familiehygge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mangler virkelig noget forår til at skinne på mig. Så jeg bedre kan komme ud og gå, cykle osv.. Er virkelig ikke god til det når det blæser og regner.. bliver små mopset af det.. ha ha..

   Jeg håber da du får plantet chilier, så kan vi følge hinandens.. sæt igang.. ha ha <3

   Kan godt mærke at alt det her sygdom sætter sine spor på det psykiske. Jeg er virkelig en omvandrende følelses bombe som ikke aner noget som helst. Jeg har såå mange bolde i luften lige nu og det er bare ved at være for meget.

   Håber også at din mand får det bedre og at i får en god påske.
   Knus <3

   Slet
  2. Tak. Han bliver ved med at skrante. Han har det fint om morgenen, men feberen komme igen op ad dagen. Og hovedpine - på over 14. dag nu. Øv.

   Slet
  3. Søren og jeg har også skiftes til at være syg de sidste par uger, det er som om vi ikke rigtig kan komme igennem det.. og det er bare hårdt når det står på så længe..

   Knus <3

   Slet