google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Føler mig ærlig talt lidt...
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. april 2015

Føler mig ærlig talt lidt...

Jeg har været tidlig oppe for at ringe til Lægen. Ryggen gør så ondt nu at jeg stort set ikke kan bevæge mig. Har virkelig mange smerter og da jeg opdagede at jeg nu har haft smerter i 1 måned, måtte jeg tage tyren ved hornene, eller hvad man nu siger.

Jeg ringede derfor til lægen her til morges, desværre var min egen læge der ikke. Talte med en anden og hun mente bestemt ikke, jeg skulle fortsætte ved kiropraktoren med ryggen. Hun ville gerne ha mig til en fysioterapeut. Desværre er der jo påske alle steder, så hendes råd var smertestillende indtil på tirsdag, hvor jeg kan tale med min egen læge og kan få en henvisning til en fysioterapeut.

Jeg sidder nu tilbage med en underlig følelse. Burde kiropraktoren ikke selv ha foreslået at jeg skulle i noget andet behandling, i stedet for bare at blive ved med at knække med min syg ryg. Jeg kan virkelig ikke rumme at jeg på en aller anden måde, føler at han har gjort min ryg værre. Jeg ved at han har gjort et forsøg på at hjælpe mig, men hold nu kæft hvor føler jeg mig alligevel lidt snydt. Jeg fortalte ham allerede efter første gang at jeg ikke længere følte at der var noget der sad i klemme.

Jeg har en ny tid ved kiropraktoren tirsdag. Jeg har allerede brugt ca 2000 kr og har stadig en regning på 700 kr. Han har hjulpet mig meget med mine øjne, men alt i min krop stritter imod. Hvis jeg ikke kan være 100% sikker på at det han gør virker, så er det altså ikke 341 kr værd om ugen. Det er ufattelig mange penge for mig. Lige nu tænker jeg virkelig mine muligheder igennem. Skal jeg brokke mig, evt klage, skal jeg bare betale, skal jeg aflyse, skal jeg ha mere behandling med mine øjne. Synes virkelig det hele er frustrerende i dag og jeg dur virkelig ikke til den form for usikkerhed. En del af min sygdom handler om at jeg har svært ved at finde ud af, hvad der er rigtig og forkert, behøver jeg nævne at dette ikke gør det lettere. 

Jeg tror jeg sender ham en mail, hvor jeg skriver at jeg ikke ønsker at fortsætte. De øvelser han har vist mig med mine øjne, kan jeg sagtens selv fortsætte med og ud over det, ved jeg at jeg skal træne min balance og mit muskel-korset. Med hensyn til mine øjne, er der helt sikkert sket noget og det har jeg virkelig respekt for. Jeg er også sikker på at det kan blive endnu bedre, men jeg kan ikke rumme det lige nu. Min ryg er det vigtigste lige nu.

Jeg er lige nu snot forvirret, men håber jeg over de næste par dage kommer frem til en løsning. Nu vil jeg hoppe i noget tøj og gå ned på apoteket og hente noget smertestillende og nogle varme-plastre. Ja og bagefter tror jeg sku jeg er nød til at ha en lille morfar, alle de tanker gør mig ærlig talt træt.

10 kommentarer:

 1. Øv, hvor lyder det bare rigtig skidt med din ryg :/ .. Dejligt at det er blevet bedre med dine øjne, og at du kan læse nu. Som du selv skriver, kan du stadig fortsætte med de øvelser, når du ved at de virker :)

  Jeg forstår, at det er svært at tage en beslutning lige nu. Om du skal stoppe eller fortsætte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig ikke sjovt mere, en måned synes jeg er virkelig lang tid..

   Jeg tror faktisk jeg har taget en beslutning. Jeg stopper ved kiropraktoren og så må jeg se på tirsdag om min læge henviser mig til en fys. Lige nu prøver jeg med alle mulighederne fra apoteket..

   Knus <3

   Slet
  2. Det er virkelig frustrerende :/

   Det er nok en god idé. Har læst om dit besøg hos vagtlægen og det hele. Jeg krydser fingre for dig!
   Det ville være forfærdeligt at gøre det værre, ved forkert behandling.

   Slet
  3. Helt vildt frustrerende, men jeg prøver ikke lade det tage for mange kræfter at tænke på..
   Jeg har så meget andet som pt behøver min opmærksomhed..

   Lige i dag har jeg det heldigvis lidt bedre, så det er super skønt..
   Ville ha blogget om det, men er lidt bagefter og tror bare jeg daffer ind i seng..

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg synes, det lyder som en klog beslutning at stoppe ved kiropraktoren. Det er ikke meningen, at det skal gøre mere ondt med behandling. Så kan du fortsætte med det, du ved hjælper.
  Jeg er ked af det på dine vegne - synes ikke lige, du har brug for det her oveni. Sender mange positive tanker i retning af Odense. Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har besluttet at jeg sender kiropraktoren en mail og fortæller at jeg er blevet enige med lægen om at vi stopper og at jeg skal prøve noget andet med ryggen.

   Ja der sker så meget her lige nu, men glæder mig til det hele er ovre og der kommer mere ro på..
   Jeg bor ikke i Odense, men Otterup på Nordfyn. :P ha ha.. men jeg kan mærke at dine positive tanker er på rette vej..

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg ville finde en body sds'er for de arbejder også med at finde ind til ubalancer. Jeg kan godt få en anbefalet på fyn hvis det er. Kender en god her ovre i sydsjælland. Hun kender nok en ovre ved dig.
  Jeg håber snart du har det bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk altid gerne ville prøve body sds, men har endnu ikke nået det, da jeg synes det koster ret meget.. ville vildt gerne, men ser ud til at prisen er 600-800 for en enkelt gang og det er ret mange penge når man er førtidspensionist..

   Knus <3

   Slet
 4. Det lyder da bestemt ikke i orden søde...

  Håber du har fundet en løsning på det... det er da bestemt surt at smide penge ud på noget, som ikke har nogen effekt alligevel...

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu har jeg i hvert fald besluttet at jeg ikke skal til kiropraktoren igen.
   Jeg har været ved vagtlægen i dag og det var nu ikke den store hjælp..
   Han kunne ikke lige sige om det var en nerve, muskelsmerter eller måske en diskus.
   Jeg fik nogle smertestillende og så må jeg tage til egen læge tirsdag og hun sender mig jo nok videre til en fys. Håber godt nok de bedre kan fortælle mig hvad det er og hvad der kan hjælpe.

   Knus <3

   Slet