google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dagen er gået alt for hurtig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. april 2015

Dagen er gået alt for hurtig.

Synes bare at denne dag er gået alt alt for hurtig, men sådan er nogen dage nok bare. 
Jeg har ikke været særlig meget hjemme og er godt nok kørt træt nu. 
Tænker derfor at vi lige nupper dagen i billeder.

Jeg har været på psyk i Middelfart i dag. Skulle tale med overlægen, da han skal lave min statusattest til kommunen. Selve samtalen gik rigtig godt og selv om jeg er pisse nervøs, så er jeg faktisk sikker på at det hele nok skal flaske sig. Håber bare det hele falder på plads, inden jeg skal stoppe på psyk om 2½ måned. Efter samtalen gik Søren og jeg en lille tur rundt i Middelfart og spillede lidt Ingress. Det blev kun kort, da vi skulle hjem med Mors bil, som vi havde været nød til at låne. 

Vi kom hjem til en varm lejlighed og en super varm altan. Nogen dage ligger vinden sig rigtig og så er der virkelig bare sommer på vores altan. I dag sagde den 39 grader. Så skal der gang i grillen. :D
 
Vi havde handlet på vejen hjem til en lækker middag. Ja og så stod der et par piger foran Kvickly, der gerne ville sælge mig et lod. Der er en arvelig nyresygdom i min familie og min Farfar blev nyre transplanteret. Det er bare en af de sager, som berør mig dybt og derfor støtter jeg altid nyreforeningen. Desværre fik jeg et lod uden gevinst.. øv. 
Kunne godt lige ha brugt en ferie eller en ny bil, men det kan vi alle sammen vel. 

Søren fik omhyggelig stegt bøfferne på grillen og det duftede himmelsk. 

Det var en super lækker oksemørbrad bøf, med 2 slags ovn kartofler, stegte champignon og whiskey sauce Vi hyggede med maden og så skulle bilen ellers hentes. Havde ikke turde håbe på at den kunne blive færdig i dag, men midt i maden fik jeg et opkald. Så er bilen færdig og klar til afhentning. 

Det er såå vidunderligt at ha bilen tilbage igen og den skulle jo testes med det samme. Så vi kørte en tur til Odense og gik os en god aften tur. Det blev faktisk til næsten 3 timer og min mobil siger at jeg har gået ca 10 km i dag og at jeg har cyklet ca 4 km. Det er sgu da godt gået. Sådan går det når man spiller Ingress.

Nu har jeg lige et rugbrød i ovnen, som er færdig her om ½ times tid og så skal jeg godt nok bare på hovedet i seng. Jeg har en aftale med Gizmo i morgen, vi skal mødes og kigge lidt på butikker. Der bliver nok ikke rigtig råd til at shoppe, nu efter bilen er lavet, men man kan sagtens hygge sig alligevel. Håber vejret bliver skønt, så kan vi altid gå en tur ned i Mosen og nyde vejret. 

Har i nydt det gode vejr i dag?

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det smagte simpelthen også bare super godt.. :P

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg håber sådan for dig, at statusrapporten bliver, som du har brug for. Wow - årets første grill. Og gøre bøffer!
  Selv om jeg skranter lidt, har jeg været ude at gå en tur i dag med min datter. Det var ikke til at holde ud at blive inde. Men turde nu ikke sætte mig ude i solen.
  Jeg køber også altid lodsedler fra Kræftens Bekæmpelse - af samme grund. Jeg kender alt for mange, der har tabt den kamp.
  Dejligt med bil igen. Du må sove godt efter alle de km. Altså på gåben.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk ikke årets første grill.. Første gang var 1 januar hvor vi fik hotdogs på grillen.. :P
   Har også sidden nytår haft gang i grillen nogle gange.. Vi bruger den året rundt. :D

   Dejligt at du har været lidt ude og håber snart du er helt på toppen igen.

   Jeg har lavet noget hver dag i en hel uge og det kan virkelig mærkes nu, er simpelthen såå træt, tror jeg skal ha lidt flere fridage i næste uge. Men vi hygger os og nyder Sørens ferie.

   Knus <3

   Slet