google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En helgardering fra vagtlægen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. april 2015

En helgardering fra vagtlægen.

Da jeg stop til morges, var jeg virkelig træt. Var 3-4 timer om at falde i søvn i går, rygsmerterne var simpelthen ikke til at holde ud.  Nå, men jeg kom op af sengen og kunne mærke at jeg måtte prøve med et varmt bad og en lille gåtur. Søren har det lidt bedre i dag, så han gik med mig. Det bliv til 3-4 km, lige hvad ryggen kunne klare. Desværre fik jeg voldsomme smerter da vi kom hjem. Jeg kunne intet. Endte så med at jeg ringede til vagtlægen og fik en tid kl. 14.12. Vi kom derind og selv om jeg havde en tid, måtte vi vente i ca 30 min. Der var rigtig mange mennesker og jeg kunne ikke sidde, så stod op af en væg og ventede.

Jeg kom ind til en læge, han hørte kort min historie og mærkede meget lidt på min ryg. Han kunne ikke lige sige, om det var en nerve, muskelsmerter eller måske en diskus. Lød som noget af en helgardering. Han kunne hjælpe mig med noget smertestillende og så skal jeg ringe til egen læge tirsdag. Til at startede med ville han gerne, lave en recept på nogle dolol, men det takkede jeg nej til. Jeg ved hvad de piller gør og dem tør jeg ikke tage. Har en ide om at de vil påvirke min angst. Han besluttede derfor at lave en recept på nogle andre piller, der hedder Klorzoxazon. Det dårlige ved dem er dog at jeg ikke må køre bil, når jeg har taget dem. Der skal gerne gå 5 timer. Det kræver noget planlægning, når man skal noget, for jeg har jo ikke lige en privat chauffør. Så de dage hvor jeg skal noget, kan jeg ikke tage dem. Udover pillerne købte jeg også et varme-klistermærke, som lægen den anden dag nævnte for mig.

Vi kom hjem og så besluttede jeg mig ellers for at gi mig en portion at min egen medicin. Fik det her varmeplaster på, lidt hyggeligt at spise, smertestillende, cola og så satte vi en film på. Lidt hygge skal der altså til, nå man har så mange smerter.

Varme-plasteret varmede virkelig, faktisk brændende. Det fik mig næsten til at glemme smerterne. Man skal ha det på i 4-12 timer, men efter 5 timer kunne jeg ikke holde det ud mere. Selv om jeg føler det hjalp mig lidt, så var den brændende fornemmelse næsten lige så slemt.

Jeg prøver virkelig at lade være med at tænke for meget og prøve at finde nogle gode og sjove ting. Det er sku ind imellem lidt svært, når lejligheden er møg beskidt, jeg ikke kan bevæge mig, lægen har ferie og jeg bare har smerter. Havde feks en mega hyggelig samtale i dag, med min søde veninde Heidi og det fik virkelig os begge til at grine. Det var såå skønt. Lige hvad jeg trængte til. Tak sødeste søde dig. <3

 
Sikke en masse ord. Nu vil jeg slukke computeren, læse et kapitel i min bog, spise en is og så skal jeg vidst snart, ha' et par piller og på hovedet i seng. Er godt nok ikke tosset med at tage medicin, men lige nu er jeg villig til at gøre hvad som helst, for at få det bedre. Håber denne nat går lidt bedre.

4 kommentarer:

 1. Du er en dejlig tosse! <3
  Jeg håber at du får sovet rigtig mange timer i nat, så imorgen ser bare en lille smule lysere ud.
  Ellers ender vi jo med at skulle have lavet veste med rygmærker til os alle 3 i DSF :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde dig.. skal vi aldrig ses og vende verden lidt på hovedet over en flaske morgan.

   Jeg er kommet lidt bagud med at svare her, så vi har faktisk lige snakket sammen og det var super dejligt.. også selv om du er en smule forstyrret. :P

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg har fået både dolol og Klorzoxazon. Godt at du er opmærksom på bilkørsel, med dem du fik med hjem. Man kan nemlig godt blive lidt træt og sløv af dem :) (Men det kunne du også være blevet af dolol)

  Godt at du hygger om dig selv. Jeg håber sådan, at din læge finder ud af hvad der er galt, så du kan få noget hjælp!

  Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk har jeg det lidt bedre i dag eller faktisk meget bedre, medicin har sku nok virket..
   Jeg ville ha skrevet et indlæg i dag om det, men jeg er kommet lidt bagefter fordi vi har været til fødselsdag osv..

   Knus <3

   Slet