google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Elf Eyeliner & Shadow Stick - Basic.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. maj 2015

Elf Eyeliner & Shadow Stick - Basic.

I sidste uge, da jeg var i Bilka, købte jeg et par af de her Eyeliner & Shadow Sticks fra Elf. Jeg har tidligere prøvet den i farven Plum, men nu købte jeg også en, som hedder Basic øjenskygge og den har en brun eyeliner.

Min krop er lidt forvirret i dag, så den kan ikke helt finde ud af, hvad jeg har lyst til. Men efter mit bad, tænkte jeg at jeg lige kunne prøve den her.

Jeg er faktisk overrasket over, hvor godt farven klær mig. Den er meget gylden og jeg ville nok ikke selv bruge ordet basic om den, men den er rigtig fin og de sticks er altså overdrevet lette at bruge. Det er lidt ærgerligt at de kun har dem i 4 farver. Mener det er Black, Plum, Basic og Blue.

Nå, men nu vil jeg smutte ned og handle lidt og så tror jeg faktisk bare, jeg vil smide mig på sofaen bagefter og læse lidt i min Bog. Håber også at jeg finder lidt energi, til at lave nye knækbrød og spinat pesto senere.

2 kommentarer:

 1. Du har ret - farven ser ret fin ud. Jeg kan også godt lide gyldne øjenskygger - de gør mine øjne godt ;-)

  Håber du får bagt knækbrød - det er fuldendt til selvforkælelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er også rigtig glad for den.

   Fik ikke lige bagt knækbrød i går, men der blev handlet ind til dem.
   Jeg nåede at lave pesto, og det blev såå lækkert.. Mums..

   Knus <3

   Slet