google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ventetiden er snart forbi.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. maj 2015

Ventetiden er snart forbi.

Skulle lige til at skrive at vi virkelig holder Søndag her, men så gik det op for mig at det jo faktisk er mandag. Ha Ha..

Nu men vi slapper af og lader op. Startede med et karbad, lidt brunch, en god film og en lækker Morfar. Nyder det virkelig. :D

Lige nu hænger jeg bare på sofaen og tænker at jeg vil læse lidt blogs. Jeg er virkelig kommet bagud i denne uge og nyder jo at følge med hos de andre bloggere.

I morgen kl 12 skal min sag op på et pensions-møde på kommunen. Til at starte med havde jeg ikke rigtig lyst til at tage med, men psyk og min sagsbehandler, fik mig overbevist. For 3 år siden, altså sidste gang min pension blev forhandlet, følte jeg virkelig at de havde taget en beslutning på forhånd. Derfor føler jeg pt at det er lidt spild at både deres og min tid, men som sagt fik de mig lokket, så det skal jeg i morgen. I drømmer ikke om, hvor meget jeg glæder mig til at det er overstået. Jeg har ventet og ventet og nu er vi næsten i mål. Jeg ved ikke om jeg får svaret i morgen eftermiddag eller om jeg først får det onsdag, håber på det første.

Nu vil jeg nyde det sidste af min Mandag sammen med kæresten og så må jeg håbe på det bedste. Håber i alle sammen har haft en rigtig dejlig Pinse og er klar til en ny uge <3

4 kommentarer:

 1. Jeg vil krydse alt, hvad jeg kan i morgen - og sende gode tanker! Jeg kender det godt i forhold til kommunen - jeg føler også altid, at de allerede har truffet en beslutning på forhånd..
  Jeg skal selv til et møde i morgen med mulige nye udbydere - og min sagsbehandler fra kommunen.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, det er virkelig frustrerende at føle man intet kan gøre.. Heldigvis har jeg en med fra psyk i morgen, så jeg håber på at de tager hende alvorligt.. Hvis de ikke denne gang giver mig en permanent pension, så overvejer jeg faktisk at klage.. men nu må vi se..

   Håber dit møde kommer til at gå godt, jeg ved hvor svært det er.. <3

   Krammer <3

   Slet
 2. Jeg håber det bedste for dig. Det har været en lang ventetid. Håber du får sovet i nat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk sovet overraskende godt i nat og formiddagen er også gået ok.. Jeg har prøvet at være lidt praktisk så tiden bare går og jeg ikke tænker for meget.. Kl 12 skal jeg til mødet og så ved jeg faktisk ikke om jeg får svaret i dag eller om det først bliver i morgen.. Glæder mig sådan til det er overstået.. Lige nu synes jeg det er rigtig svært.

   Slet