google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forberedelse til weekenden.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. juli 2015

Forberedelse til weekenden.


Har været ret praktisk i dag, synes faktisk det er noget jeg generelt er for tiden. Havde en masse ting jeg gerne ville ha ordnet, inden weekenden. Ja og i morgen har jeg en strand date, så der bliver der nok ikke så meget tid. Nåede de fleste ting og lidt til. Rengøring, biblioteket, forbi gartneren, besøge Mor, handle, forkæle mig selv med et cafe-bord, lækkert karbad, toast til aften, teste ny skrubbehandske, koge kartofler og nu er det tid til lidt vingummi og læsning.

Har overvejet i flere år at købe det cafe-bord og nu blev det altså. Fik det til 78 kr i jem og fix. Nu mangler jeg kun en god stol, kæresten vil måske forære mig en relax stol. Det ville jeg virkelig elske, sådan en har jeg også længe drømt om. Har faktisk også fundet mine solcelle lamper frem, fra sidste år. De skal bare lige lade sig op og sættes fast på altanen.

Ialt har det været en okay dag.. Følelserne og tankerne har været lidt på rutsjebane-tur, men jeg er alligevel kommet igennem det.  Nu glæder jeg mig bare til nogle dejlig dage, med søde mennesker. Der er et par stykker der har aflyst lørdag, men det skal nok blive en god aften alligevel.

4 kommentarer:

 1. Så er det vist alligevel ikke helt samme bord - mit er købt i Jysk :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Men de minder nok meget om hinanden.. er super glad for både bordet og min nye stol..

   Har du altan eller er det en terrasse ?

   Knus <3

   Slet
  2. Ja, det gør de :-) Jeg har fliser, lige uden for min dør. Så det er nok en terasse :-) Der er også en have på den anden side af huset :-)

   Slet
  3. Kunne være hygget lidt at se et billede af din terrasse en dag.. :P

   Slet