google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Så er det sku blevet Sommer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. juli 2015

Så er det sku blevet Sommer.


Så skal jeg lige love for at det er blevet sommer. Da jeg vågnede kl 9 svedte jeg helt vildt, så det var bare ud af dynerne. Hoppede hurtig i noget let tøj og ud på altanen, der er så skønt om formiddagen. Skygge og i dag er der heldigvis også lidt vind.. Lækkert..

Kæresten ville gerne forære mig en relax stol, så da jeg lige have fået øjne og var blevet kølet lidt af hoppede jeg ned i bilen og kørte i jem og fix efter en. Så nu sidder jeg her i min nye stol, på altanen, med mit nye bord og nyder skyggen og lidt frokost. Lækkert. Kom også lige til at købe mig en ny sommerkjole nede i byen, den var på tilbud til 100 kr ved Giørtz.

Udover det har jeg fået lavet kartoffelsalat og om lidt skal jeg lave en kande alkoholfri strawberry daiquiri, som skal med på stranden. Har nemlig en strand-date med min svigerinde, svoger og nevø.. Vi skal nyde hele eftermiddagen på stranden og slutter af med at grille derude, så de kan få testet deres nye weber Q1200, som de fik i bryllupsgave.. Det er samme grille, som jeg har og den er sku så smart, kan ikke leve uden sådan en. Deres er dog en nyere model end min. :D

Håber i alle har det skønt, vi ses på den anden side.. <3

6 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud med din nye plads:) Jeg har solen om formiddagen, så jeg måtte åbne vinduerne ved 6 tiden i morges. Der er heldigvis ok køligt i værelset om aften/eftermiddagen så man kan det er holde ud at være her.. Jeg håber at i får en god strand tur

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har virkelig været nogle varme dage, er glad for at det er lidt køligere i dag.. Vi har sovet med altandøren og vinduerne åben i flere dage.. Ja og har også haft en blæser kørende ind imellem.

   Det var en super hyggelig strandtur og vandet var helt perfekt.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Ser rigtig hyggeligt ud :) Vi har sol i haven fra morgen til aften, har faktisk kun skygge efter kl. 15 på den gamle terrasse.
  Jeg gad også godt på stranden, men er ikke så god til det med at være på stranden med mange andre mennesker, så jeg holder mig til at blive herhjemme :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at der er lidt skygge både om formiddagen og om aftenen på vores altan.. I dag timerne er der ikke til at være..

   Jeg elsker bare stranden og selv om jeg ikke er så god til andre mennesker, så er stranden det sted jeg nok er mest lige glad med andre.. Måske fordi det bare har været helt naturlig for mig med stranden fra jeg var helt lille.. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Hej søde,

  Tillykke med ny kjole og relaxstol :-)
  Og du har ret, sommeren er i den grad kommet :-)
  Vi steger og steger og har sat pool op, som tager timer at fylde, men så er vi klar til weekenden i poolen :-)
  Vi kan desværre ikke så godt tage til stranden, da ingen af os går godt og det er svært i sand.
  Håber I havde en dejlig dag og aften på stranden med familien og at du også har nydt dagen i dag.

  Hils Søren og en god aften til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa..

   Mange tak, er virkelig glad for begge dele. :D
   Det har godt nok været nogle varme dage, heldigvis er det en smule køligere i dag.
   Lyder nu også lækkert med pool i haven, ville ønske jeg havde en have.. men elsker virkelig stranden :D

   Håber i har haft en dejlig weekend.. :D
   Knus<3

   Slet