google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sommerferie, Forkælelse og Århus tur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. juli 2015

Sommerferie, Forkælelse og Århus tur.

I går var virkelig en dejlig dag. Hele formiddagen gik med afslapning og fik også en lille morfar. Ved middagstid kørte jeg på stranden og mødtes med svigerfamilien. Vi havde nogle dejlige timer i solen og i vandet. Jeg elsker virkelig vores strandture, det giver så meget positiv energi og ro. Det er virkelig der, jeg spare op og finder nye kræfter til hverdagene.

Lige inden jeg kørte hjem fra stranden, fik jeg en sms med et billede fra Søren. Det var et billede af en lyserød pakke og så havde han tegnet et lille hjerte på et stykke papir og inden i det, stod der S + J. Super cute. <3

Jeg skyndte mig hjem til ham. Han fik et kæmpe kys og jeg lukkede pakken op. Det var en virkelig lækker parfume. Det er Dior - Miss Dior - Blooming Bouquet. Det er en ret ny duft og jeg kendte den faktisk heller ikke, jeg er dog virkelig glad for den. Han er simpelthen så god til at vælge dufte til mig. Kommer kun til at bruge den ved særlige lejligheder, da jeg ikke rigtig kan nænne det. :D

Vi lavede lækker grillmad til aften og bagefter kørte vi en aften tur. Vi var kort forbi Søren's Mor og bagefter kørte vi til Hasmark Strand, fik en stor is og gik en lille tur, for at kigge på vandet. Det var simpelthen bare en dejlig dag.

I dag slapper vi bare af. Vi har været en lille tur i Odense, efter en ny pære til bilen, forbi min Mor for at få hjælp af hendes mand, til at sætte pæren i og så skulle der lige handles lidt. Søren sover til middag nu og jeg prøver finde hoved og hale i vores ferie. Der er mange ting jeg gerne vil, men man kan jo ikke det hele på samme tid og der skal også slappes af ind imellem. Det hele er lidt forvirrende i dag, men mon ikke der kommer styr på det.

I morgen skal Gizmo og jeg på tøse-tur. Vi har længe snakket om at vi gerne ville på et lille road-trip, gerne kombineret med lidt shopping. Så i morgen skal jeg hente hende i Odense og så køre vi til Århus. Jeg synes Århus er en af de smukkeste byer og glæder mig helt vildt. Jeg har egentlig ikke planer om at shoppe noget bestemt, men nu må vi se om jeg bliver fristet.

Nå men nu er det ved at udvikle sig til en roman, så må hellere stoppe. Håber i alle sammen nyder sommeren og har det godt. Jeg er bagud med at læse jeres blogs, men håber jeg kan nå lidt i aften.

4 kommentarer:

 1. Lyder som en rigtig dejlig dag og hvor er han bare sød, din Søren :-)
  Jeg kender heller ikke den parfume, men den er sikkert god i duften og dyr.
  Håber også jeg kan komme på et par små ture her i sommeren.
  Kan I have en skøn ferie med de forskellige projekter, også jeres tøsetur :-)
  Knus og alt godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er virkelig fantastisk <3
   Den parfume er virkelig helt vildt lækker og ja dyr.. ha ha..
   Håber også at du får en skøn sommer.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg har også en Miss Dior parfume - den, som tidligere hed Cherie. Elsker den :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Der findes simpelthen så mange dejlige dufte og dior har især mange gode..
   prisen er dog også derefter og jeg kan derfor næsten ikke nænne bruge dem. :P

   Knus <3

   Slet