google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Volbeat 2015 i Tusindårsskoven.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. august 2015

Volbeat 2015 i Tusindårsskoven.


I lørdags var Søren og jeg til Volbeat koncert i Odense. Havde fået billetterne i julegave, så vi havde ventet længe på at komme til koncert igen. Inden vi tog derud var lysten faktisk ikke særlig stor. Jeg er ikke god til mange mennesker og sidst vi så Volbeat i Horsens, havde jeg en del angst og det var en ret anstrengende oplevelse. Vi blev enige om at vi bare ville gå et godt stykke ned bagved, hellere stå lidt længere nede og så stadig få en fed oplevelse.

Vi kom derud uden problemer, fandt en god plads sådan ca 2/3 nede og så var vi ellers klar. Tusindårsskoven er en langt bedre plads, en den de har ved fængslet i Horsens og man kunne virkelig mærke at det var vel organiseret. Vi stod ca midt i det hele og jeg havde da mine bekymringer, men ingen angst. Der var 37.000 mennesker samlet, men jeg klarede det helt uden angst. Det var en super lækker koncert, Volbeat kom med et par nye numre, som var super fede og de gav den gas som altid. Der var ikke de store overraskelser denne gang, men oplevelsen var helt i top. Det er helt sikkert en af de fedeste Volbeat koncerter, vi har været til og jeg tror alligevel snart jeg har været til en 10 stykker.

Det er Volbeat's eneste koncert i Europa i 2015 og det er første gang i Danmark at de spiller for 37.000 mennesker. Der var mennesker fra 36 forskellige lande. Som Michael Poulsen selv sagde: Danmark vi skriver verdens historie i dag.

Det var ret tydeligt at det var mange førstegangs publikummer, men alle så ud til at få mere end de forventede. Det var en super fed oplevelse, noget jeg aldrig glemmer og samtidig en stor sejr for mig. Weee... :P

4 kommentarer:

 1. Det er bare dejligt at høre at det forgik så godt for dig. Og jeg er glad for at høre at du nød koncerten. Jeg kunne godt forstille mig at de ville være fede at opleve live. Jeg har bare ikke selv haft æren endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lidt imponeret over at jeg ikke fik angst.. Det viser at jeg er kommet rigtig langt.. :D
   Det er en super fed oplevelse og hvis du nogen sinde får muligheden, så prøv det.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor dejligt, at du fik en god oplevelse :-)
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så dejligt og jeg er så glad for at jeg slap for angsten.. <3

   Knus <3

   Slet