google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Babyfutter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. september 2015

Babyfutter.

Min bonus søs Henriette er jo gravid og hun har for lidt over en uge siden, fået at vide at hun skal ha en lille pige. Så jeg kastede mig ud i at hækle et par små baby futter. Synes dog de virkede en smule store da jeg var færdig, så i dag har jeg hæklet et par i hvide, som er lidt mindre. Vi skal til fødselsdag ved Henriette's Far i morgen, så der skal jeg både ha baby-tæppet og de er små futter med til hende. Glæder mig til at gi hende det og se om hun bliver glad. Hun ved godt jeg har hæklet det, men det er noget andet irl ikk :DUd over det så hygger jeg mig bare i dag. Skal lige tage mig sammen og gå ned og handle, men ellers skal jeg bare slappe af og lade op til vi skal til fødselsdag i morgen. Tænker at jeg vil se vild med dans i aften og hygge. Det er nu nok egentlig meget godt at vi skal til fødselsdag i morgen, for jeg trænger vidst til at komme lidt ud og se nogle mennesker. Har været lidt for isoleret i denne uge.

Hvis du kunne tænke dig at hækle disse små baby futter, er de lavet ud fra denne youtube video.
FREE Crochet Baby's 1st Mary Jane Booties 

Håber i alle sammen har det dejligt og får en skøn weekend. <3

6 kommentarer:

 1. De er rigtig søde, de der futter - nok også fint, du har lavet et mindre par. Jeg tror, jeg holder mig til strikning og overlader hæklingen til de, der er gode til det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er blevet rigtig søde..

   Jeg har faktisk også lært at strikke af min mor engang, men det er som om jeg bedre kan li at hækle, det er nok meget en smagssag tror jeg.. :D

   Slet
 2. Igen - de er bare virkelig søde! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, kan heller ikke selv stå for dem.. de er så cute og hun blev rigtig glad for dem :D
   Det spændende er så om de kan passe på hendes baby og om det sidder ordenligt fast osv.. :D

   Slet
 3. Det er vildt så dygtig du er til det hæklen der :) Jeg kigger den ene video efter den anden, men synes ikke rigtig jeg kommer videre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søde og mange tak for dine varme ord.

   Hvis du gerne vil prøve at hækle så synes jeg bare du skal kaste dig ud i det..
   Jeg startede selv med Oldemor-firkanter og det tror jeg nemt du kan lære.
   Tjek evt den her video.. https://www.youtube.com/watch?v=1E0nJgGUcME

   Slet