google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sendentanke.dk - Anmeldelse.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. september 2015

Sendentanke.dk - Anmeldelse.


Jeg er blevet kontaktet af Sendentanke.dk og spurgt om jeg kunne været interesseret i at anmelde deres side. De her anmeldelser er ikke noget jeg laver ret tit, men synes virkelig deres koncept er fedt, så derfor sprang jeg med på vognen. Ideen med deres side er at det skal være nemt at sende en gave, til en man holder af. Muligheder er mange og jeg har tit tænke at jeg lige ville sende et eller andet, til en som bor længere væk, men fordi der altid er leverings tid osv, så ender jeg nogen gange med at droppe det igen, fordi det simpelthen bliver for besværligt. Sådan er det ikke hos sendentanke.dk, der går man ind, vælger en gave, vælg beløb, betaler og så bliver den med det samme sendt som enten sms eller mail til personen.

Mulighederne er simpelthen så mange derinde, man kan vælge alt fra gavekort til Matas, Interflora, Just-Eat, The Body Shop, Sunset, Jensen's, Zalando, Inspiration, Saxo osv. Der er så mange forskellige og hvis du er mere nysgerrig, kan du se en liste over dem alle sammen lige HER.

De har selv været så søde at sende mig en tanke (et all-around gavekort) på 100 kr og jeg har nu besluttet at for at føle hele ideen bag siden, så vil jeg selv sende det gavekort videre, til en som jeg synes skal ha en lille tanke. Har valgt at sende en tanke til Gizmo og er spændt på, hvad hun siger til det og hvordan hun vælger at forkæle sig selv. :D

Så nu fik jeg jo også prøve det selv og det var virkelig overdrevet nemt at finde ud af. Er ret sikker på at det er noget, jeg kunne finde på at bruge i fremtiden. Elsker virkelig ideen og at det er så nemt.

Har faktisk også fået lov til at lave en lille konkurrence til jer, så endnu en, kan få en lille tanke fra mig. Så følg med her på blogger, så kan i være den heldige.

Hvad synes i selv om ideen, med at sende en tanke?
 

8 kommentarer:

 1. Jeg synes det er skide smart :) har familie som bor langt væk og så kan sådan en lille tanke være nemmere end at find erundr i de andre familie medlemer som evt kunne hjælpe ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også smart, især når man bor lidt længere fra hinanden og der er så mange muligheder på siden, så der er noget for alle. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Svar
  1. Ja ideen er virkelig god..

   Er dog lidt ked af at der er noget galt med det gavekort jeg har sendt til Anne-Mette, men håber det er en mindre fejl og at der kommer styr på det i morgen.

   Knus <3

   Slet
 3. Mon ikke hun bliver glad? Det tænker jeg, men synes virkeligt det er ærgerligt at der rent faktisk er noget galt med det gavekort du sendte Anne-Mette, for det ødelægger da konceptet og gør det besværligt igen! :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne-Mette blev rigtig glad, men det er selvfølgelig ikke okay at den kode så ikke virker til gavekortet.. Håber godt nok at de finder en løsning på problemet i morgen, for det er sgu ret pinligt.
   Nogen ting skal bare virke 100%.

   Knus <3

   Slet
 4. Jeg elsker at sende tanker! Hos mig bliver det mest til små hjemmelavede ting, jeg sender - det er så hyggeligt, synes jeg :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjemmelavet ting er virkelig også hyggelige. :D

   Knus <3

   Slet