google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Spiller alt for meget Sims4
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. september 2015

Spiller alt for meget Sims4


Jeg har spillet rigtig meget Sims4 efter min pc er blevet renset for støv. Nu kører spillet virkelig godt og helt uden problemer.. Men Men Men, det er farligt med Sims, tiden løber fra mig. Jeg er igang med at spille med en familie, hvor jeg faktisk ikke har brugt snyd. Tror efterhånden jeg er kommet til femte generation med den familie og de har lige købt en ny kæmpe grund og er gået igang med at bygge et nyt hus. Et lidt for lille hus, til den kæmpe grund. Jeg har et par gange været fristet til at bruge penge-koden, men har heldigvis ikke gjort det endnu. Det er altså sjovt at se hvor langt man kan bygge sig op uden snyd, desværre tager det bare ufattelig lang tid.

Spiller du Sims og er det med eller uden snyde koder?

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker sims :D
  Elsker også efterhånden kun at spille med snydekoder. Det at skabe en familie, komme op i karriere og tjene penge til at kunne bygge huset ud. Synes det er fedt at følge udviklingen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også Sims, det er så hyggeligt at spille :D

   Jeg elsker at spille både med og uden snyd, men lige nu prøver jeg virkelig at holde mig til at spille uden.. Så bliver man såå glad når man udvikler sig og pludselig tjener penge nok til at kunne klare sig og får en god slægt. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Spiller ikke Sims, men min datter gør - ind i mellem. Hun kan også godt lide det. Jeg ved dog ikke, om hun bruger snydekoder ;-)
  Der kan hurtigt gå lang tid - meget lang tid, når man spiller PC-spil. Er selv fuldstændig holdt op med at spille et FB spil - efter 5-6 år. Det giver tid til så meget andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan både li mine perioder hvor jeg spiller meget og mine perioder hvor jeg slet ikke spille.. Det skifter meget alt efter tid, kræfter og humør.. og der skal jo væreplads til det hele. :D Jeg har heller ikke spillet FB spil i mange år.. Det kan hurtig tage meget tid i ens hverdag..

   Knus <3

   Slet