google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bloggertræf 2015
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. oktober 2015

Bloggertræf 2015


Ja, det kommer nok ikke bag på nogen efterhånden, men vi har i dag afholdt Bloggertræf i Odense. Det er flere måneder siden vi gik igang med planlægningen og jeg har et par gange tænkt "Jeanette hvad har du nu rodet dig ud i". Det er ikke den tanke jeg sidder tilbage med nu. Ja der er en del planlægning og det har kostet kræfter, men Anne-Mette og jeg er et godt team og klarede den sammen. Vi holdt det meget simpelt, en frokost på Jensen's Bøfhus og en tur igennem gågaden i Odense.

Vi endte med at være 18 skønne bloggere samlet og jeg sidder tilbage med en ret overvældende følelse. Personligt synes jeg det er gået over alt forventning og de er bare alle sammen super søde. Samtidig er jeg rørt over, hvor seje de er. Jeg ved at flere lider af angst og de fleste var utrolig nervøse for dagen, inklusiv mig selv. Så når 18 skønne personligheder møder op og gir en krammer og et smil, så rør det mig altså. Tak for en skøn dag alle sammen. <3

Det næste stykke tid, vil der kommer en del flere indlæg om træffet. Vi var jo så heldige at lave nogle ret cool Goodie-bags og i skal jo ikke snydes for at se hvad der er i. :D

10 kommentarer:

 1. Bare så positivt, at I kunne mødes og få en dejlig dag :-)
  God smuk søndag til du og Søren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så dejligt og det var virkelig en super positiv oplevelse. :D

   Mange tak og rigtig god søndag til jer også <3

   Slet
 2. Hvor herligt, at I havde en super dag. Når jeg ser billedet, tænker jeg også, at jeg var faldet meget udenfor - sådan aldersmæssigt - hvis jeg havde kunnet komme ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ingen ide om hvor alderen sådan lå, men jeg synes jo personligt ikke alder har nogen betydning.. Jeg elsker mennesker der lever.. <3

   Knus <3

   Slet
 3. Tak for igår! Det var nemlig bare super hyggeligt og selvom vi alle var nervøse, så synes jeg vi var skide seje og klarede det rigtig godt alle sammen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, ja det var en super dag, er stadig helt mæt af gode indtryk <3
   Alle var så seje.

   Knus <3

   Slet
 4. Tusind tak for en dejlig tak! Godt arbejde <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var en skøn dag og fedt at møde dig.. :D
   Det var bestemt hele arbejdet værd.

   Knus <3

   Slet
 5. Tusind tak for en rigtig hyggelig dag. Jeg håber at i nød den lige så meget, som jeg gjordet det. Det var så dejligt at se jer igen, det er ærgerligt at der er så langt imellem os, for jeg tror at det kunne være så hyggeligt at se mere til dig og ikke mindst Gismo. :)

  Da jeg kom hjem fik jeg kigget mere på goodiebagen, jeg er helt overvældet over alle de ting i har fået til den!

  Jeg håber at vi ses igen.

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, er så glad for at alle havde en god dag, det gør bare at det var det hele værd.
   Ja det er desværre langt imellem os, men så er det også helt specielt når vi så ses..

   Det er også en ret overvældende goodiebag, langt over forventning..

   Er sikker på vi snart ses igen..
   Knus <3

   Slet