google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hyggelig Fødselsdags Middag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. oktober 2015

Hyggelig Fødselsdags Middag.

I dag er der Sørens fødselsdag.. Hurra, Hurra, Hurra.. Tillykke til min Lækkerhaps <3

Min eneste ene er blevet et år ældre i dag og han bliver kun dejligere og dejligere, for hver eneste dag. Han fortjener virkelig den dag han ønsker og det tror jeg også han fik.

Han plejer faktisk at tage fri på sin fødselsdag, men fordi der har været så meget, så gik det lidt i glemmebogen i år. Så han har været på arbejde hele dagen og så har jeg forsøgt at forberede en hyggelig aften imens.


Jeg sov ikke så meget i nat, så var virkelig en langsom starter i dag, men fik ordnet det jeg ville. Fik slæbt mig ud i bad, spist morgenmad, lavet min Tirsdags Vlog, ryddet op, redt seng, vasketøj, handlet osv.. Faktisk var jeg så hurtig at der også blev tid til at køre ind og hente ham fra job. Hvis han skal med bussen, kan det hurtige tage to timer hjem, men det tager ca 30 min i bil.

Da vi kom hjem, gik jeg igang med at lave mad og det blev til en meget simpel 3 retters menu og maden fik skam top karakter af Søren, så det er jo perfekt. Havde faktisk ikke tænkt mig at købe en gave til i dag, for han fik en ret stor gave af min i lørdags. Der fik han SMS Audio Street Hovedtelefoner og et gavekort til det nye computerspil - Star Wars Battlefront. Det er faktisk en del over mit gavebudget, men altså, der skal næsten også være en enkelt lille gave på selve dagen ikk? Så jeg købte en pakke med 2 CR7 boksershorts og han blev både glad og overrasket over at der var en gave. Så altid i alt har det været en hyggelig aften og jeg er så glad for at kunne forkæle ham lidt, det har han virkelig fortjent. Nu er han hoppet i seng og sover sødt. Elsker dig <3

Menu: Rejecocktail, Mørbrad i sennepssauce og mini vandbakkelser.

4 kommentarer:

 1. Lidt forsinket hjertelig til lykke med Søren. Dejligt at I havde en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skam helt okay...

   Det var en super hyggeligt da og han var meget tilfreds.. <3

   Slet