google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tirsdags Vlog #5 - Psykisk Sygdom + Se Mit Sind
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. oktober 2015

Tirsdags Vlog #5 - Psykisk Sygdom + Se Mit Sind


Jeg har nævnt det kort før, men nu er det helt officielt, jeg er blevet skribent på det nye blogger netværk, for personer med psykiske lidelser. Siden åbnede officielt i går, men er stadig i en opstartsfase. Ja i kan jo næsten gætte det, siden hedder Se-Mit-Sind.dk og jeg er så glad for at få lov til at være med. Vi er ca 30 frivillige som er med og efter lang tids venten, er vi nu endelig igang.

I stort set alle de år jeg har været syg, har jeg ledt og ledt efter andre, som stod i samme situation som mig eller som havde samme forståelse. Det håber jeg nu at jeg kan finde her eller at andre lettere kan finde mig.

Jeg lever med panik angst og en Dyssocial personlighedsforstyrrelse og mit mål for at være med, er at snakke åbent og ærligt omkring begge lidelser. I dag er det jo næsten normalt at lide af en eller anden form for angst og det er da også den, som til hverdag kan hæmme mig mest, men jeg har lært at leve med det. Tilgengæld er der ikke ret meget åbenhed omkring det at ha en dyssocial personlighedsforstyrrelse og slet ikke som kvinde. Det er i bund og grund årsagen til at jeg valgt at melde mig som skribent. Jeg har selv virkelig manglet viden og læsestof omkring det at være kvinde og leve med den sygdom. Indtil videre er jeg ikke stød på nogen, med samme lidelse og det er rigtig ærgerligt. Da jeg blev syg søgte jeg stolpe op og stolpe ned, men fandt intet. Ja og de ting jeg fandt handlede mest om sindssyge volds psykopater, som man skal holde sig langt fra. Jeg er færdig med at lede, nu vil jeg være den andre leder efter, for at finde forståelse, ærlighed og trøst.

Min kæreste plejer sige at jeg er den sødeste psykopat han kender.
Kan jeg andet end at gi ham ret?? <3

  

8 kommentarer:

 1. God eftermiddag søde,

  tak for et rigtig godt indlæg/Vlog :-)
  Det fortæller rigtig meget om dig som menneske og jeg tror det vil hjælpe andre også :-)

  Stort tillykke med, at du er blevet skribent på "Se mit sind", her kan du også dele sådanne Vlogs til stor gavn for andre syge og deres pårørende, venner, kolleger med flere :-)

  Et højt hurra og stort tillykke til Søren :-)
  Må I nyde aftenen sammen, hils ham :-)

  Hos os går det lidt i øv pt. Maria var til MRscanning i går, da begge hendes knæ jo har knogledød og skal skiftes til proteser.
  Jeg blev selv opereret for et par uger siden og har haft enorme smerter i det ene ben, så lægen kom i dag og så var det en blodprop.
  Så vi er ikke helt med, desværre heller ikke til at skrive beskeder til du og andre bloggere.

  Men jeg har før min arbejdsulykke selv arbejdet meget med psykisk syge og det er derfor jeg mener at "Se mit sind" og dine indlæg og Vlogs kan gavne rigtig mange.
  Du nævner at du selv søgte stolpe op og ned, for at finde andre i samme båd som du.
  Det ved jeg at mange derude i vores land gør og de vil kunne få hjælp til selvhjælp via dine indlæg og Vlogs :-)
  Så hatten af for, at du bruger din tid som skribent på "Se mit sind" og her på din blog :-)

  Jeg glæder mig til næste indlæg/Vlog.
  Hils Søren og nyd fødselsdagen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din dejlige kommentar, det varmer virkeligt. <3
   Hvis jeg bare kan hjælpe en, så er jeg mere end tilfreds..
   Vil så gerne bryde tabuet omkring min dyssociale personlighedsforstyrrelse.

   Er da ked af at det går så øv hos jer.. Håber virkelig at det vender for jer, for det fortjener i.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor er bare sej søde! Endnu en gang må jeg tag hatten af for dig. Jeg synes du er så mpdigt at du fortæller det her så åbent <3

  Stort tillykke med se mit sind og Søren. Jeg håber at i får en god dag :)

  Jeg glæder mig på lørdag. Tænk at det allerede er nu, den gang vi snakkede om det, synes jeg at der var så lang tid til det.

  knus Marie <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, mange tak.. <3
   Jeg ønsker sådan at bryde tabuet og vise at det er okay at leve med en psykisk sygdom.

   Søren og jeg har virkelig hygget i dag, så det har været lækkert.. :D

   Glæder mig også helt vildt til lørdag, det bliver super hyggeligt.
   Ja det er utrolig som tiden går og samtidig kan jeg godt mærke at det har fyldt meget i mine tanker, så er så glad for at det er på lørdag, så jeg kan få lidt ro igen bagefter. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Hjertelig tillykke med Søren og hjertelig tillykke med, at du er blevet skribent på se mit sind <3

  Det er vildt flot af dig, at du sådan deler dine oplevelser som psykisk syg. Hatten af for det <3

  Jeg har dog en lille "klagesang" - dine videoer er meget lange, og det kan være svært at finde en halv time til at se dem. Vil du ikke overveje at gøre dem kortere?

  Kram til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde.. <3

   Normalt vil jeg gerne holde mine vlogs inden for 10-15 min, men i dag kunne jeg ikke rigtig stoppe midt i det hele synes jeg.. men det er bestemt noget jeg tænker over. Ellers håber jeg at du evt kan se den af flere omgange.. og hvis du ikke når det, så er det altså okay.. vi kan ikke alle altid nå at se alt.

   Knus <3

   Slet
 4. Hvor er det flot og modigt af dig at du fortæller så åbent om din lidelse, så andre kan have glæde af dine er- faringer. Hatten af for det!
  Hjertelig til lykke med Søren. Håber I får en rigtig god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, sætter en store ære i at være så åben som muligt og håber at det med tiden kan hjælpe andre.. Måske jeg en dag finder overskud til at gøre mere, men lige nu er det som virker for mig.

   Vi har virkelig haft en hyggelig aften og han siger at ungerne på jobbet har været søde ved ham :D

   Knus <3

   Slet