google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hæklerier og min nye kurv.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. december 2015

Hæklerier og min nye kurv.


Jeg har brugt det meste af eftermiddagen på at slappe af og hækle. Jeg fik langt om længe Bien Børge færdig. Han fik øjne, vinger og en lille brod. Han har også en lille rasle-boks inden i, så den kan bruges som rangle. Det er nr 2 bi jeg har lavet og det er faktisk første gang jeg har forsøgt at følge en rigtig opskrift. Normalt ser jeg jo videoer på youtube.

Jeg fik også lavet et par bitte små baby sko. Er de ikke bare cute. Ja jeg bliver sku næsten helt skruk af alt det her baby halløj. Både min nice og min bonus søs er jo gravide. Det er altså hyggeligt at hækle baby ting. Er også gået igang med en lille kjole i dag.

Prøv lige at se, hvad Søren er kommet med idag.

Jeg er så træt af at der altid ligger garn på sofabordet og jeg har længe ledt efter en fin kurv, hvor jeg kunne ha min projekter i.

De har på Søren's job, tømt denne julekurv i dag og han fik så lov til at tage kurven med hjem til mig. Er han ikke bare skøn. Det viser virkelig at han tænker på mig, meget mere end jeg indimellem tror. Jeg er så glad for den, den er bare helt perfekt og nu er det slut med garn-rod på sofabordet. Jeg elsker den.. <36 kommentarer:

 1. Den er altså bare helt vildt sød, den bi :-)

  SvarSlet
 2. De sko er så søde og den bi er simpelthen for nuttet :D
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er alt for cute, begge dele.. :P

   Glæder mig sådan til at aflevere det hele i weekenden.

   Slet
 3. Så søde ting, du har hæklet. Og så sød en Søren, du har. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så fine og ja han er virkelig guld værd. <3

   Slet