google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: The Hunger Games - Mockingjay del 2.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. december 2015

The Hunger Games - Mockingjay del 2.

Søren og jeg, har i dag været en tur i biografen og set sidste del af The Hunger Games. Hvis du ikke har set filmen og gerne vil se den, så stop med at læs dette indlæg NU!. Ha Ha.. :P

Del 1 synes jeg var en virkelig fed film, men når det kommer til del 2, så må jeg ærlig talt indrømme at jeg er skuffet. Hun kan da ikke bare sende Gale væk på den kedelige måde, Hvor er de fede Hunger Games overraskelser, Finnick kan altså ikke dø og da slet ikke af aliens i en kloak. Robin Hood havde skudt både Snow og Coin med samme pil.


De bruger så mange kræfter på at gøre hende til en heltinde i de første 3 film, for derefter at pille hende ned og tramp på hende i slutningen. Hun er mere deprimerende at se på end noget andet. Jeg synes personligt at de burde lave den slutning helt om. For mig er det helt forkert med den slutning.

Det er lidt sjovt, for Søren og jeg havde gang i en lille forventnings afstemning inden filmen. Jeg spurgte Søren om han troede at nogen ville dø og hvem hun ville ende op med. Han sagde: Ja men hun ender jo sammen med Gale.  Det var virkelig også min tanke.

Som i nok kan mærke er jeg skuffet og vi fortryder lidt at vi tog i biffen og brugte penge på at se den. Den sluttede virkelig helt forkert for os, men sådan er det nok bare engang imellem med film.

6 kommentarer:

 1. God aften, sen aften

  Jeg glæder mig til filmen, men det lyder da trist, håber ikke jeg bliver ligeså skuffet, for har syntes meget om de andre film.

  Sov sødt I 2 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke fordi hele del 2 er dårlig, men generelt er jeg skuffet over den..
   Og hvorfor læste du indlægget, når du ikke har set den endnu. :P Ha Ha..

   Søren er i drømmeland for længst og jeg tror jeg vil kravle derind med min bog.

   Drøm sødt søde.. <3
   Knus <3

   Slet
 2. Læser ikke indlægget - skal se filmen på søndag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide.. men håber du vender tilbage efter du har set den så.. ha ha :P

   Slet
 3. Jeg er glad for at hun ikke endte med Gale :P
  Med hensyn til Snow/Coin, pointen er at hun ikke skaber et samfund som er omvendt.Hvor Capital bliver undertrykt.

  Jeg har ikke set den sidste film endnu men jeg er glad for at de fremviser hende som andet end blot helten. Hun lider af PTSD. Hun mister alt hvad hun kæmpede for, hun lider af konsekvensen af hendes handlinger (dræbe folk eller føre sine venner i døden) og generelt bliver hun behandlet som en helt og alle forventer at hun kan offentlig løse alle problemerne.
  Jeg glæder mig til at se den anden siden af mønten med at være helten. Normalt bliver helten fremvist som om at det ikke gør noget at skade andre så længe de er de onde.

  Jeg er helt enig med dig om Finnick!

  Sorry, men bøgerne gav mig følelser og frygtede at gøre den til en rigtig hollywood film hvor man fjernet alt det som en normalt helt ikke følte eller gjorde. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde virkelig regnet med at det var hende og Gale, men det er fint med mig at det ikke bliver Gale, synes bare de gør det på en lidt tam måde.. lidt samme med at hun skyder Coin.. forstår så udemærket at det er det hun gør, men det er måden det sker på som jeg er skuffet over. Og føler ikke helt at snow får den rigtige straf.

   Det er bare som om de lidt har givet op med den film.. jeg har ikke selv læst bøgerne, så dem kender jeg ikke. Jeg forstår godt historien, men måde de har lavet den sidste film på er tamt. Jeg er virkelig skuffet..

   Slet