google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Smid Tøjet Danmark.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. april 2016

Smid Tøjet Danmark.


På en af de der lister jeg lavede i sidste uge, stod der bla. at jeg skulle ha ryddet op i tøjskabet. Havde egentlig ikke tænkt mig at jeg ville nå det i denne uge, men nu køre den her #Smidtøjet kampage, så jeg måtte igang. Havde egentlig heller ikke tænkt at jeg ville nå det i dag, men efter en lang morfar i eftermiddags, fandt jeg energien til at få det gjort. Det blev da til en fin sæk og fik da også Søren til at stoppe et par ting i posen. Super dejligt at få det overstået og det føles jo kun extra godt når man ved at det går til sådan et godt formål.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Jeg har også overvejet at gøre det i den her uge og derved deltage i kampagnen - men det bliver vist ikke i denne omgang :-)
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg skulle afleverer tøjet i dag, blev jeg faktisk lidt forvirret. Jeg ved kampagnen er lavet af røde kors, coop og tv2, men der stod jo også andre container. Husker også fra tidligere at tv2's indsamlings shows bestemt ikke er gratis. Hvordan træffer man det bedste valg i sådan en situation. Jeg kom mine pose med tøj i den til rødekors, men synes egentlig ikke det er helt fair.

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg har et lidt blandede forhold til kampagnen.
  Det er ikke altid bedst at donere tøjet til genbrugsbutikker, det som ikke kan sælges i Danmark bliver sendt til udlandet hvor de kan være med til at ødelægge den lokale tøjindustri som fx på Haiti.

  Der er ikke så meget andet at gøre fordi at bare smide det ud er dårligt.
  Nu er det meste af mit tøj alt for slidt til at kunne bruges igen så jeg aflevere det i H&M som genbruger det til at lave nyt tøj. Det er noget med at de spare over 2000 l vand per tøjstykke de laver på den måde.

  Jeg mener også at nogle af genbrugsbutikkerne gør det ved tøj som er i stykker. Men jeg kan ikke huske hvilke.

  ilhja.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Dagen efter jeg skrev dette indlæg skulle jeg op og aflevere tøjet i en container og der blev jeg ærlig talt lidt frustreret. Det er ikke noget jeg sådan havde tænkt over før, men der stod jo mange andre container, det er jo ikke kun røde kors der behøver ha noget.

   Skal så lige siges at Rødekors faktisk genbruger alt de får ind også det med huler i osv.. Det bliver sendt videre og bliver genbrugt til andre ting. Så på det punkt er jeg tilfreds. De sender også tøj til udlandet.

   En anden ting er at jeg kender tv2 godt nok til at vide at sådan et show ikke er gratis. Da der var knæk cancer sidste gang viste det sig at de havde brugt noget der ligner 21 millioner..

   Så nu sidder jeg tilbage med en tam følelse. Hvordan støtter man så bedst op, skal man hellere lade være eller hvordan finder jeg frem til det som er bedst for alle.. Jeg er ærlig talt snot forvirret nu :D

   Slet
  2. Så var det Røde kors som genbruger tøjet til nyt. Hvilket er godt.

   Jeg vil anbefalde at støtte udenfor den uge hvor der er smidt tøjet. Så støtter du men du støtter ikke "pengemaskinen".

   Slet
  3. Vi er ret godt til at støtte normalt udenfor de forskellige "shows", men det er svært at vælge alligevel synes jeg..

   Slet