google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mere end jeg burde, men skøn dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. maj 2016

Mere end jeg burde, men skøn dag.


Dagen i dag startede med at jeg fik besøg at en fra teknisk-forvaltning, der lige skulle se på lidt forskelligt i lejligheden. Jeg havde en sag kørende mod min udlejer sidste år og tabte desværre, men nu starter vi forfra og denne gang er jeg ikke alene. Flere af naboerne er med, så nu er de sku nød til at tage det alvorligt. Det var hurtig overstået og spændende hvad der nu kommer ud af det.

Bagefter kørte jeg et smut til Enoflora igen, da jeg var der i går glemte jeg jo noget. Det er ikke nemt at plante blomster uden jord, så det fik jeg købt. Han var endda så flabet derude og spørge om det ikke var nok bare at ryste på hovedet. Jeg fik betalt og slæbte mine 70L jord hjem og op på altanen. Fik da også slæbt altankasser og et par krukker frem, plantet lidt og så var det tid til afslapning og frokost på altanen.

Sad i over en time og tog sol på altanen, men det blev for varmt til sidst og jeg blev helt omtåget, så gik ind og smed mig på sofaen og må åbenbart være faldet i søvn. Må ha fået en god times tid og det var meget tiltrængt. Kunne ikke helt vågne igen, men tog et hurtigt bad og så fik vi besøg af Henriette og Thea. Aftensmaden blev bare lidt grillet kylling og salat.

Henriette kom til at nævne at vi kunne køre en tur i Bilka og det kan jeg jo næsten altid lokkes til. Så efter aftensmaden tog vi afsted. Jeg fandt faktisk 3 par leggins og 2 maxi-kjoler. Har længe gerne ville ha et par maxi kjoler, men de er altid helt tætsiddende, men dem jeg fandt i dag, er mere løse og super behagelige. Ud over tøj købte jeg mig også sådan et glas, med skruelåg og sugerør. Manglede et godt glas, til når jeg sidder på altanen.

Denne dag er gået alt for stærkt og har nok lavet mere end jeg egentlig burde, men så sover jeg nok godt i nat. I morgen tror jeg virkelig bare jeg skal slappe af, men det har jeg jo sagt hver dag i denne uge og det er ikke sket endnu. Det er ikke så godt for den uro jeg konstant render rundt med. I morgen skal også lige ha trukket en vinder af min GiveAway.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Håber du og de andre beboere får medhold i jeres klage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har desværre lidt lange udsigter med sådan en dag, men jeg håber da du får ret.. :D
   I første omgang skal der komme et firma og tage nogle prøver og se vores lejligheder og først derefter sender vi klagen til kommunen. Så må vi se. Sidste gang tog det ved ½ års tid.. Det er så træls.

   Slet
 2. Håber I har lidt mere held med Teknisk Forvaltning denne gang søde... det er bare så irriterende, når sådan nogle sager ikke bliver taget alvorligt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ham fra Teknisk forvaltning er rigtig dygtig og han var bestemt ikke tilfreds med det han så og at der stadig ikke er sket noget efter al den tid.. Så det er spændende denne gang. Der skulle komme et firma i næste uge som skal tage nogle prøver og efter det kan vi få sendt den rigtige klage til huslejeklagenævnet.

   Slet