google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kan jeg tøjle det?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. september 2016

Kan jeg tøjle det?

De sidste par uger, har jeg haft en del uro i weekenderne og faktisk aner jeg ikke helt hvorfor. Eller det er ret normalt at jeg har uro, når årstiden skifter, men det her føles anderledes. Jeg har en lille ide om at det er fordi jeg træner i hverdagene og at vi stort set ikke har lavet noget, de sidste par weekender. Så for at vende det lidt på hovedet, fik jeg ideen at starte søndagen med at træne. En ret syg tanke, men det var sgu egentlig rigtig skønt. Jeg er meget stolt af mig selv.

Det der sker når jeg træner, er at jeg bliver ufattelig træt. Jeg ved at på de dage hvor jeg træner, der skal jeg sådan set, sætte hele dagen af, for der er ikke kræfter til meget andet. Samtidig gir træningen mig jo energi på den lange bane. Og det har jeg faktisk ret svært ved at administrer, fordi jeg samtidig skal passe rigtig meget på mig selv. For de fleste er det nok lykken af få energi af sin træning, men sådan er det virkelig ikke for mig.

Jeg har tidligere skrevet indlæg om at træning, har en lidt farlig effekt på mig. Det er bare utrolig svært at finde en balance og tøjle energien. Jeg har før været nød til at opgive træning, fordi jeg kunne mærke at jeg ikke kunne rumme trætheden og den efterfølgende energi. Men denne gang vil jeg virkelig gerne prøve og da jeg ikke ellers har de store psykiske forstyrrelser pt, så vil jeg gerne prøve at gi det en chance. Det kommer nok til at koste, men jeg vil virkelig gerne, bevæge mig mere og få pulsen op. Det er noget jeg ikke tidligere har kunne gøre så meget, fordi jeg hele tiden forbandt det, med min panikangst, men i dag er det faktisk helt rart.

Egentlig vil jeg helst holde mig til at træne 2 gange om ugen, men jeg synes faktisk det var rart at træne her søndag også. Det er dog ikke noget der skal ske hver uge. Vi må se hvordan det går, jeg kan jo altid øve mig og nyde hvor sej jeg er. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er så RART at læse, når du skriver om træning. Misforstå mig ikke - jeg er selvfølgelig ked af, at det ikke udelukkende gør noget godt for dig. Men det er så befriende at læse det, fordi jeg har det på lidt samme måde. Og det eneste, man hører rundt omkring er bare, at træning er såååå godt for psyken osv. Så TAK, fordi du også deler den anden side af det. Det er virkelig rart!

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et emne der fylder så ufattelig meget hos mig. Jeg vil så gerne, men det er samtidig mega hårdt. Jeg kan i virkeligheden slet ikke administrer det. Der følger så mange *bivirkninger* med træningen. Det værste er faktisk at det gode burde fylde mere end alle de dårlige ting, men sådan er det ikke her. Trætheden, uroen og energien er så svær at takle. Jeg er helt sikker på at det efter noget tid nok skal blive bedre, men det tager bare så ufattelig lang tid hos mig. Og jeg føler jeg skal sætte så meget andet til side. Feks udskyder jeg rengøring og praktiske ting. På dage hvor jeg træner er det stort set altid kæresten der laver aftensmad. Ting som at læse en bog og hækle, som gir mig ro, det har jeg utrolig svært ved på dage hvor jeg træner. Men er det så det hele værd, jeg aner det faktisk slet ikke, men jeg er villig til at prøve. Folk siger at træning er som medicin, det fatter jeg simpelthen ikke. Eller jeg har aldrig haft gode oplevelser med medicin, så måske er medicin det samme som træning hos mig.. ha ha :P

   Dejligt at du nyder at læse med her.

   Knus <3

   Slet