google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sikke en weekend.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. oktober 2016

Sikke en weekend.


Dagen i går, tog en ret voldsom drejning. Måtte pludselig køre min bonus søs og niece på OUH's børneafdeling. Thea havde høj feber, høje infektions tal og var fuld af snot. Vi var derude, det meste af dagen i isolation. Heldigvis fik vi lov til at køre hjem igen, dog med en åben indlæggelse. Og i dag har Thea det heldigvis meget bedre. Jeg kan næsten ikke klare, når små børn er syge, det gør ondt helt ind i hjertet. Men som sagt slap vi fri og på vejen hjem, købte vi aftensmad på Bull's. Ja og så var det ellers bare hjem, spise og slappe godt af.

Men nu til det, jeg egentlig ville fortælle jer. Som jeg nævnte den anden dag, så har jeg længe trængt til at få ryddet lidt ud. Vi har simpelthen sååå mange ting. Og i dag tog vi os sammen. Startede med at sælge mine dvd film, med tilhørende dvd reoler. Tror kun det lå på Facebook i 5 min, så var der en i fælden. 

Søren og jeg har ryddet op i 7-8 skabe i dag og det blev til ialt 7 poser og en papkasse fuld af ting, der bare skulle på genbrug. Det gode er at det næsten alt sammen er noget, som andre måske kan få glæde af. Det var kun 4 ting, som skulle på lossepladsen, resten kom om til Kirkens Korshær. Har dog også sat noget mere til salg på Facebook og håber at komme af med det og evt tjene lidt penge ind til nye tallerkner. 

Ialt en meget aktiv dag og jeg føler virkelig en stor lettelse, over at vi fik ryddet så meget ud. Hvis jeg ikke får solgt det sidste på Facebook, ryger det måske også bare på genbrug. Der er grænser for, hvor længe man gider ha det stående. Jeg er sgu stolt af os og sikke en befrielse.

Nu vil jeg i seng, for skal gerne ha lidt kræfter tilbage til i morgen. Skal ud og samle ind for røde kors og det bliver sikkert i regnvejr. Øv hvor jeg hader regnvejr, men ud skal jeg.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Sejt gået med oprydningen, så fik du taget tyren ved hornene (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. det var dejligt at få overstået og synes vi var meget dygtige.. Der røg meget ud. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Uha kender jeg godt, havde et køkkenskab som jeg fik lavet en tonado i for et stykke tid siden. Nu mangler jeg blot resten. thihi...

  Men stærkt gået, det er altid en rar følelse efterfulgt.

  Knus Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tænkt på det længe, men havde brug for at søren og jeg gjorde det sammen. Kan jo ikke bare smide hans ting ud.. ha ha..

   Det var en mega lækker følelse.. og så opdager man pludselig at man glemte at tage noget med.. så jeg er nok nød til at køre en tur mere.. Typisk :D

   Knus <3

   Slet
 3. Åh det lille pus. Jeg håber, hun er frisk igen <3

  Du er så sej, at du fik ryddet op sammen med Søren. Det kunne jeg også godt trænge til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har fået det bedre og heldigvis har hun heller ikke længere feber.

   Jeg når bare til et punkt hvor min hjerne er ved at kortslutte helt hvis der ikke sker noget.. så jeg var nød til at få ryddet lidt ud. Og det er sådan en skøn følelse..

   Håber du har en dejlig weekend.

   Knus <3

   Slet