google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Buzzador - SantaMaria Street Food - Burger.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. marts 2017

Buzzador - SantaMaria Street Food - Burger.


Jeg har været så heldig at blive udvalgt til endnu en Buzzador kampagne. Denne gang modtog jeg et Smoky Peppers Burger Kit fra SantaMaria. Det indeholder Pickling Spices, Burger Spices og Chipotle Dressing. Vi laver rigtig tit Burgere herhjemme og går faktisk også lidt op i det. Det betyder at vi stort set kun laver Burgere på vores grill, at kødet bliver godt krydret og der bliver ikke sparet på noget.

Pickling Spice: 
Tanken er at man skær et løg og nogle agurker i tynde skiver og drysser denne krydderiblanding over og lader det stå lidt. Det var super nemt og var positivt overrasket over de der syltede rødløg. De har en let syrlig smag. Agurkerne derimod var vi ikke så imponeret af. Vi snakkede lidt frem og tilbage og det er ikke noget vi personligt selv ville købe. Jeg kan bedst li appetit agurker i min burger og vi var ret enige om, at vi helst bare vil ha rå løg i, i stedet for. Det handler nok bare meget om en smagssag og vi har jo alle vores favorit ingredienser, i vores hjemmelavet burger.

Burger Spice:
Endnu en pose med krydderier og der stod man skulle bruge hele posen til 500 gram kød. Det gjorde jeg og formede to store bøffer. Stod godt nok at det skulle deles i 4, men vi var jo kun to. :P
Der står Smoky Pepper og New York Style på pakken, men da jeg lukkede den op, duftede den egentlig mest af hvidløgspulver. Da jeg først satte tænderen i burgeren, kunne jeg mest bare smage peber. Det er så lidt uheldigt, for jeg er ikke den store fan af peber. Bruger det mest til at fremhæve smag. Synes faktisk det var ret stærkt. Normalt bruger vi en Barbeque krydderi blanding og det fortsætter vi nok med. Men hvis du virkelig er en peber fan, så er dette krydderi, helt sikkert noget få dig. Kæresten havde Jalapenos i sin burger og han synes til gengæld ikke, han kunne smage noget særligt.

Chipotle Dressing: 
Jeg vil gerne indrømme at jeg er en mega kylling, når det kommer til stærk mad. Derfor testede vi lige dressingen første. Den smager godt af chipotle, har en god røget smag og smurte den både på min bund og top. Det er nok den, ude af de tre ting, vi bedst kunne li, men igen, det er nok en smagssag. Den smager godt, men jeg er personligt mere til en alm burger dressing eller noget salatmayo.

Konklusionen er at vi var super glade for at prøve noget nyt, det smagte også godt, men det får os nok ikke, til at ændre på vores måde at lave burger på. Jeg er nok bare lidt for meget en Barbeque fan. Det her med hjemmelavet burger, er jo virkelig også noget der kan dele vandene. Alle har hver sin måde at gøre det på og ved lige præcis hvordan man ønsker smagen.

Som Buzzador bliver man udvalgt til forskellige kampagner. Så få man lov til at teste og anmelde forskellige produkter. Ind imellem er man også heldig og få lov til at dele produkterne, med sine venner, familie og bekendte. Jeg synes det er hyggeligt at være med til at buzze forskellige ting og vil kun anbefale det til andre. Samtidig er det gratis. Kunne du tænke dig at blive buzzador, så smid en kommentar med din mail, så sender jeg dig en invitation.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Mine tænder løber i vand ved synet af den lækre burger :-D Jeg laver ikke selv burger ret ofte, men jeg skal da vist have det i denne uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan klart anbefales, det smager alt for godt.
   Spiser faktisk burger lidt for meget pt.. ha ha

   Knus <3

   Slet
 2. Svar
  1. Burger er bare generalt fantastisk.. men jeg er på burger og sukker pause fra nu af. øv..

   Knus <3

   Slet