google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Cykelpartner.dk - PurePower Hydro.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. april 2017

Cykelpartner.dk - PurePower Hydro.


Da jeg kom hjem fra træning i dag. lå der en lækker pakke fra Cykelpartner.dk. Det var helt perfekt, for jeg var løbet tør. Jeg har handlet med dem før, hvor jeg har købt brusetabletter, dog et andet mærke. Jeg bruger tit brusetabletter efter træning, hvis jeg føler mig helt flad, eller er ved at få hovedpine.

Når man træner hårdt, sveder man meget og samtidig mister man en masse væske. I den væske er der elektrolytter. Elektrolytter er næringssalte og mineraler, som er nødvendig for at opretholde væskebalancen.

Det har hele tiden være vigtig for mig at finde en løsning, som ikke indeholder sukker eller kcal. Det er ved at være nogle år siden, jeg første gang hørte om muligheden med brusetabletter og elektrolytter. Faktisk var jeg den gang, ved at gi helt op med træning, fordi jeg hele tiden blev ramt af hovedpine. Det sker heldigvis ikke mere, så de er næsten uundværlige for mig, når jeg træner.

De kan bruges både før, under og efter træning, alt efter hvad man selv føler for. For mig virker det bedst efter træning, når jeg lige er kommet hjem.

Som sagt, plejer jeg at bruge et andet mærke, så jeg glæder mig til at prøve de her brusetabletter et par gange. Jeg har smagt et glas i dag og er positivt overrasket. De har en let smag af bær og en lys blå farve. Havde trænet ret hårdt og kan fortælle at den gjorde sit arbejde godt. Det er jo det aller vigtigste. Så nu kan jeg bare gi den gas med motion.


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Kunne være jeg skulle prøve disse brusetabletter. Har nemlig tit samme problem, som dig :/

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har aldrig været fan af smagen, men de virker super godt.
   Hjælper mig hver eneste gang, så det er bestemt værd at prøve..

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor er det smart med de brusetabletter. Dejligt, at du har fundet noget, som virker for dig :-) Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det hjælper mig helt vildt.. Feks var vi på tur hele dagen i går og jeg havde kun fået ½ l vand. Alt for lidt.. Så vi tog sådan en brusetablet og så kan man bare mærke at det hjælper. Det er fantastisk..

   Knus <3

   Slet
  2. De lyder til at være rigtig gode :-) I dette øjeblik har jeg hovedpine, fordi jeg ikke har fået nok at drikke, og det sker faktisk jævnligt, så jeg tror, jeg vil prøve at købe de brusetabletter på et tidspunkt :-) Tak for anbefalingen <3 Kram

   Slet
  3. Det er da et forsøg værd. Jeg ved at jeg sveder meget når jeg træner og i sved mister jeg en del naturlige salte og andet. Derfor får jeg hurtig hovedpine, men det slipper jeg for med sådan en brusetablet.

   Knus <3

   Slet