google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lille trænings update.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. maj 2017

Lille trænings update.


Så blev det lige tid til en lille update herfra. Søren og jeg har brugt en del tid på at spille ingress, de sidste 14 dage, da der var en ny medalje. Så vi har været en del ude og gå, forskellige steder på Fyn. Vi fik begge vores medaljer, så det var lækkert.

Havde så ikke rigtig regnet med at jeg ville nå min træning, men jeg har da været i centeret 2 gange om ugen, så det er helt okay. Kan mærke at det går bedre og bedre med træningen. Er ikke helt så udkørt mere og begynder så småt at kunne nyde, den energi der kommer ud af det. Jeg ved dog også at jeg skal passe meget på, for det kan hurtig ende i uro.

Jeg vejer mig pt kun hver anden uge og det har virkelig gjort en forskel for mig. Tror faktisk godt jeg kunne nøjes med en gang om måneden, men lige nu er det fint. Har også besluttet at jeg kun bruger vægten i fitness centeret og den har jeg været på i dag. Der er røget 1,1 kg siden sidste og nu har jeg ialt tabt 6 kg. Samtidig er jeg kommet under mit første mål, så det er fantastisk. Næste mål er om 4,8 kg.

Jeg oplevede jo et angst anfald, for noget tid siden, i centeret og vil gerne indrømme at jeg siden har holdt mig lidt fra Crosstraineren, men i dag blev det da til 10 minutter uden problemer. Kan også mærke at nu hvor sommer varmen kommer, så ligger tankerne og angsten lige uden huden, men håber ikke det bliver et problem hen over sommeren. Har nu gennemført min 7. uges træning og mit mål er 25 uger i træk.

Så ialt går det rigtig godt. Jeg er blevet glad for at træne, det gør mig godt, jeg kan administrer det, kosten er også okay og bonus er, at jeg har tabt mig. Det vigtigste for mig er at jeg føler mig glad og sund og det gør jeg. Så nu er kunsten bare at fortsætte.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Hvor er du sej, at du bliver ved med at træne, selvom I spiller Ingress. Det er så godt gået af dig <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, er også mega stolt af mig selv.. Man kan godt mærke at jeg virkelig skal passe på og huske at ha dage hvor jeg bare slapper af og er mig selv.. Bruger så mange kræfter når jeg træner og det er ikke kun på træningen, men lige så meget fordi der er så mange andre mennesker derinde..

   Krammer <3

   Slet
 2. Flot du holder dig til og meget flot vægttab.
  Jeg prøver også, men på 2,5 måned er det kun blevet til 2 kilo, så bliver bare ved.
  Vi kan jo holde hinanden lidt fast:-)
  God weekend til du og Søren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget tilfreds med det.. :D

   Det kan vi sagtens, jeg bruger også min *Sundt* gruppe på facebook. Der er altid god støtte at hente og fælles vejning..

   Rigtig god weekend til dig og hils Maria..

   Knus <3

   Slet
 3. Hold nu op, hvor er du altså sej! Sådan bare at hoppe på crosstraineren igen - jeg synes det er sejt..
  Og jeg synes stadig også at det er fedt, at du ikke tager der ind, fordi du skal tabe dig - men fordi du vil have det godt!
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde, det varmer virkelig meget. Jeg er også super stolt af mig selv og min udvikling.

   Kram <3

   Slet