google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sidder bare lige her på Randi..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. juni 2017

Sidder bare lige her på Randi..

Sidder her på Randi (sofaen) og små keder mig lidt. Klokken er ikke helt nok til at tøffe i seng og jeg har ramt et punkt, hvor jeg nok er lidt overtræt. Det har været en god dag i dag. Har trænet og igen valgte jeg at hoppe i havnebadet bagefter. Det er virkelig en skøn måde at slutte sin træning på. Kunne også se at jeg ikke var den eneste, der havde fået den skønne ide.

Jeg har sneget lidt extra træning ind i denne uge, fordi jeg var ret usund i weekenden og skal på vægten fredag. Er "næsten" ligeglad med, hvad vægten siger fredag, kan mærke jeg er sundere og har det meget bedre. Det sker hele tiden lidt. 


Min kost er faktisk ret almindelig lige nu. I dag har jeg feks fået: Havregryn til morgen, Rugbrød til frokost, drikkeskyr og müslibar efter træning, 2 frikadelle sandwich til aften og danske jordbær med mælk til dessert. Holder mig til 1800-2100 kcal om dagen og det passer mig rigtig godt.  Nogen dage er jeg mere sulten end andre dage, det svinger faktisk meget. 

Der sker ikke det store for mig i denne uge, ud over de fede oplevelser med træning, havnebad og at jeg generelt har det godt. Skal til tandlægen i morgen og fredag skal Søren og jeg ud og spise. Så det er en ret rolig uge, men det går stærkt når jeg har smidt extra træning ind.

I dag har jeg modtaget en bog fra Susanne Lykke. Måske så nogen af jer at hun var i Go' Morgen Danmark Tirsdag. Hun har skrevet en bog om sin oplevelse, med at leve i et dyssocialt forhold. Hun havde for nogle uger siden, søgt efter blogger, der kunne tænke sig at læse hende bog. Hende og jeg blev ret hurtige enige om at det kunne været en spændende ting for mig, da jeg selv er vokset op i en dyssocial familie og jo samtidig selv har diagnosen : Dyssocial Personlighedsforstyrrelse. Jeg er utrolig spændt på om denne bog, vil påvirke mig som jeg tror den gør, men det skal jeg nok vende tilbage med.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Så fint med din træning og indtag af mad:-)
  Den bog lyder ret spændende, den må du have god fornøjelse med at nyde.
  I dag må du også nyde at det bliver en varm sommerdag:-)
  Hilsner og snart god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde kommentar..

   Det har været en dejlig dag, håber også din har æret skøn..

   Rigtig god weekend til dig også og hils mange gange..

   Knus <3

   Slet