google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: I dag er det min Fødelsdag. *Updateres*
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. august 2017

I dag er det min Fødelsdag. *Updateres*


Endnu et år er gået og i dag er det min fødselsdag. Synes faktisk at dette år er gået ret godt og når jeg kigger tilbage er jeg virkelig rørt og glad for min store udvikling. Nogen gange tænker jeg at det hele er lidt uvirkeligt. Havde aldrig regnet med at jeg skulle kunne de ting, jeg kan i dag. Er helt ufattelig stolt af mig selv og glad. Og så har jeg jo bare verden aller bedste kæreste at dele det hele med, det er guld værd og han gør mig så lykkelig, hver eneste dag. Tillykke til mig, glæder mig til en dejlig dag.

Dette indlæg vil jeg updaterer i løbet af dagen...

Kl. 10.40: Havde svært ved at falde i søvn i nat og tror klokken var halv 3, inden jeg rigtig sov. Så jeg har sovet helt til kl 9 i dag. Stod op, fik redt seng, sat opvaske og vaskemaskinen igang og nu har jeg også fået handlet til i aften og spist lidt morgenmad.

Det var ikke meningen at jeg skulle træne i dag, men man kan får sådan en medalje, hvis man træner på sin fødselsdag, så jeg overvejer om jeg lige skal træne ½ times tid inden jeg skal hente Søren kl 13.
Kl. 14.58:  Jeg fik trænet i 65 minutter og fik min Fødselsdags medalje, det er den i ser til venstre. Har også deltaget i en spørgeundersøgelse i fitness centret, så i denne uge, må jeg tage en ting fra køleskabet gratis, hver gang jeg har trænet. I dag valgte jeg en proteinbar til køreturen. Hentede Søren fra job og så ellers hjem i bad og få et stykke rugbrød. Søren havde købte en gave mere til mig, en DKNY duft som hedder Be Tempted. Den dufter bare såå godt og er så glad for den. Nu er det tid til lidt afslapning, inden jeg skal lave karbonader til vores gæster.


Kl. 23.30: Det har bare været en skøn aften. Vi har spist masser af karbonader, spillet spil, snakket, pakket gaver op og gået en aften tur. Jeg var så heldig at få Partners spillet i gave af min Bror, Svigerinde, nevø og niece. Har ønsket mig det i flere år.. Så nu må vi nok snart invitere nogen til at komme og indvie det.

Dagen har virkelig været god, men er gået alt for hurtig. Har fået så mange søde beskeder, det er næsten helt rørende. Så nu vil jeg kravle i seng med positiv energi og fuld af dejlige indtryk.  

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Kære Jeanette, du ønskes hjertelig tillykke med fødselsdagen <3 Jeg håber, din dag bliver vidunderlig og lige, som du aller helst vil have den <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Mange tak søde.. Den er allerede god og kram lige tilbage til dig <3

   Knus <3

   Slet
 2. Hej søde,
  et stort tillykke fra os:-)
  Maria og Tina

  SvarSlet
 3. Tillykke med dagen søde!
  Håber din aften bliver lige så god, som det lyder og ser ud til, at din dag har været indtil nu. <3
  Du er sej, sådan at tage 65 minutters træning, selvom det ikke er planen. Du er for vild med det træning - så godt gået altså! :D <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde og det har den i hvert fald.. <3

   Jeg er faktisk mega imponeret over mig selv og at jeg fik trænet i dag. Det var jo slet ikke meningen, men ville bare eje den medalje.. ha ha..

   Det værste er nu at jeg bare er så træt og har faktisk lovet Henriette at vi skal træne i morgen.. Må bare tage en stille træning og så hjem og slappe af bagefter..

   Knus <3

   Slet
 4. Stort tilykke med dagen, Jea, du er så sej! Det er en kæmpe inspiration at læse om, så fedt! :D

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde og tak for dine ord. Det er virkelig dejligt når man kan inspirer andre..

   Krammer <3

   Slet