google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Resultat efter Body Wraps og Trim.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. september 2017

Resultat efter Body Wraps og Trim.

 (Reklame - Lavet i samarbejde med Stine for ItWorks og Valentus)

Nogen af jer husker måske godt at jeg for ca en måned siden, modtog en lækker pakke fra Stine, med produkter fra både Itworks og Valentus. Jeg var meget spændt på at prøve produkterne og se hvordan det havde en virkning på mig.


Der var ialt 4 wraps, som jeg prøvede med 4 dages mellemrum og de dage, hvor jeg ikke brugte wraps, smurte jeg mig ind i ItWorks defining gel. Jeg har passet min træning og holdt mig til mine kalorier. Dette er ikke et vægttabs produkt, men kan opstamme, tone og udglatte huden.

Det er lidt skørt, for jeg var meget skeptisk, men kan ærligt fortælle at jeg godt har kunne mærke en forskel. Det føles som om min hud på maven, er blevet opstrammet og er virkelig blevet blød og lækker. Kan klart mærke en forskel, men kunne helt sikkert godt ha ønsket mig en endnu større effekt, men hvem kan ikke det. Kunne godt finde på at prøve det en anden gang, når jeg har tabt mig lidt mere og måske har lidt mere løs maveskind.


I næsten en måned har jeg drukket disse små pulver-pakker fra Valentus, som jeg havde fået af Stine. Drikker en Trim hver morgen, nogen gange en mere om eftermiddagen og så en Immune boost inden sengetid. Trim smager lidt af vitaminpiller og ananas. Jeg kan godt drikke den, men skulle virkelig vænne mig til smagen. Synes Trim var bedst efter en god træning. Immune boost smager en del bedre, den smager ikke så syntetisk, som trim og er lidt sødere.

Jeg har ærlig talt ingen ide om, hvilken effekt de har haft på mit vægttab. De skulle mindske min appetit og øge min forbrænding. Jeg synes ikke rigtig jeg har kunne mærke den store forskel i forhold til min appetit eller forbrænding. Men det betyder så ikke at jeg slet ikke har kunne mærke at jeg har brugt dem. Jeg føler faktisk de har haft en god effekt på min mave og min fordøjelse. Har også haft dage, hvor jeg ikke har haft den store appetit, men der har også været dage, hvor den har være helt modsat. Det kender vi vel alle sammen.

Og nu til resultatet. Jeg har tabt mig 1 kg, taget 1 kg muskler på og når jeg måler med målebåndet er der røget adskillige cm rundt på kroppen. På maven, hvor jeg har brugt ItWorks wraps, er der røget 3 cm på 3 ugers tid. Om de decideret skyldes brugen af wraps og trim, synes jeg er utroligt svært at sige. Jeg har trænet 3 gange om ugen og spist ret almindeligt og holdt mig inden for mine kalorier.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere, kan du tjekke Stine's Facebook sider ud:https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar