google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Juledekoration Tradition.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. november 2017

Juledekoration Tradition.


En af de juletraditioner jeg altid har holdt mest af, er når vi skal lave årets Juledekorationer. I mange år, var det bare en tradition min Mor og jeg havde, men det er nu blevet til en hyggelig tradition, for hele familien. Vi mødes altid weekenden før 1 december og hygger os med at lave nogle fine dekorationer. I år lavede jeg faktisk kun vores advents-dekoration. Synes bare ikke rigtig jeg føler mig så kreativ pt eller i julestemning. Søren lavede en fin dekoration til vores sofabord, men han lavede også en til både hans Mor og hans Far. Han er faktisk blevet utrolig god til det. Egentlig plejer jeg også lave en til min Mormor og Morfar, men det lokkede jeg min Mor til i år. 


I år valgte jeg *helt spontant* nogle anderledes petroleums farvet lys og et rundt træfad. 
Synes selv den er blevet super fin, men i forhold til at alt vores julepynt er meget klassisk
 med rød, så passer den måske ikke rigtig ind, men pyt med det. 
Regner ikke med at få fint besøg af et boligmagasin i år.

Det var en super hyggelig Lørdag med familien. Jeg er ret overrasket over, hvor mange juledekorationer vi faktisk fik lavet. Dem i ser på bordet i toppen, er kun ca halvdelen. Efter vores kreative udfoldelser, fik vi ryddet bordet i stuen og så var det ellers tid til lune boller og varm kakao.  

I år prøvede jeg også noget helt nyt, som jeg har tænkt på et par år efterhånden. Jeg har lavet mig en krans kun af julekugler. Der er også viklet en lille lyskæde ind under, så den rigtig kan glimte. Den er ikke hængt op endnu, men derfor skal i ikke snydes for et billede. Synes selv den er blevet ret flot, men har også kostet ca 200 kr af lave, for ikke at tale om store mængder tålmodighed. 


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Vi har en tradition ligesom jer, dog kun den allertætteste familie.
  Synes godt nok din krans er overdådig flot, kan man få en opskrift på hvordan du har båret dig ad?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil gerne prøve lave et indlæg hvor jeg evt prøver beskrive det..

   Knus <3

   Slet
 2. Det er så hyggeligt at samles, og lave sådan noget. Vi lavede i min familie både konfekt og dekorationer i søndags, og det var fantastisk hyggeligt.

  Din kuglekrans er vildt flot, og jeg er i samme båd som Louise - kan man få en opskrift?

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super hyggeligt..<3

   Jeg vil gerne prøve om jeg kan lave et indlæg med en lille beskrivelse.

   Knus <3

   Slet
 3. Vi har også en tradition med at lave dekorationer lige op til jul. Vi laver normalt adventskransen når det er 1. søndag i advent. Den tradition har vi brudt i år, fordi vi ikke er hjemme der.

  Vi laver også dekorationer til kalenderlys, men det sker selvfølgelig før vi rammer 1. december. Ellers kommer man langt bagud :P

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så hyggeligt med lidt dekorationer til julen.. <3

   Slet
 4. Hvor er jeres dekorationer flotte, og sikke en smuk krans, du har lavet <3 Jeg har set lignende kranse i en gruppe på Facebook, men jeg har bare ikke selv tålmodighed til at lave en, selvom de er så ubeskrivelig smukke <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, synes også vi fik lave nogle flotte <3

   Jeg er ikke sikker på jeg ville kaste mig ud i sådan en krans igen, det kostede godt nok lidt tålmodighed.. noget jeg i forvejen har det lidt stramt med..

   Knus <3

   Slet