google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hverdagens små samtaler.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. november 2017

Hverdagens små samtaler.


Jeg er 120% klar over at det til tider, kan koste lidt mere fornuft og klarhed at bo sammen med mig. Heldigvis er Søren ret god på det punkt. Det er oftest under vores madlavning, vi har de bedste samtaler og sådan en, havde vi i dag. Jeg føler ikke jeg har ret meget overskud for tiden og er bare kronisk træt. Så jeg spurgte Søren, hvad han synes om at jeg træner og bruger min energi på det, når jeg er så træt. Han svarede faktisk ret hurtig at det synes han godt om. Han synes jeg virker mere glad og det gjorde mig faktisk helt rørt at han sagde det.

Vi er også enige om at jeg ikke helt er så opmærksomheds søgende, som jeg har været de vintre, hvor jeg har lukket mig meget inde og er gået i hi. De år har jeg næsten siddet og ventet på at han skulle komme hjem, det var dagens højdepunkt. Det er det sådan set stadig, men jeg er mere rolig, når han går ind af døren. Han mødes ikke af de der 1000 spørgsmål, inden han har fået jakken af. Han spurgte mig også om jeg ikke selv føler mig mere glad, selv om jeg er træt og der kan jeg kun sige jo.

Jeg høre tit folk snakke om at man ramler ind i en 7 års krise, når man er i et fast forhold. Jeg ved ikke helt om jeg jinxer det nu, men jeg føler det faktisk ret modsat. Søren og jeg har været sammen i 7½ år nu og jeg føler mig stadig nyforelsket. Ja vi har været igennem en masse op og nedture, men føler det har giver en større forståelse og respekt for hinanden. Vi er blevet gode til at give hinanden mere plads. Vi har også begge udviklet os helt vildt og jeg føler en styrke i at vi altid er der for hinanden. Jeg elsker ham bare af hele mit hjerte og nyder hver eneste dag vi er sammen.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

12 kommentarer:

 1. I er det dejligste par jeg kender ♥️
  Jeg synes det er så dejligt at se hvordan I to hjælper, støtter og elsker hinanden.
  Mange flere år af det ♥️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak aller sødeste dig..
   Jeg håber det vare for evigt. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Nårhhhh - Love is in the air.
  Hvor er det dejligt at hører at i kan tale om tingene og det er sååå vigtig en del af et forhold.

  som fast læser af din blog, synes jeg rent faktisk også man kan mærke det igennem dine indlæg og på IG har du også et ekstra glimt i øjet, så forsæt endelig med det du gør nu :)

  God og dejlig dag til jer to.

  Knus Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, den kærlighed.. ha ha..

   1000 tak for dine søde ord, jeg vil så gerne være en positiv udgave af mig selv.. ikke bare online, men også i alt andet jeg gør eller mærker for den sags skyld.. Jeg Har bare haft nok rod i mit liv og livet er virkelig for kort til ikke at være glad..

   Knus <3

   Slet
 3. I er også bare så gode og søde sammen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vi og synes kun vi bliver bedre og bedre til det.. <3

   Knus <3

   Slet
 4. Søren lyder som alletiders fyr👍🏻 Og hvor er det dejligt at I er så go’e for hinanden og udvikler jer sammen og med hinanden😘 fedt at være både kærester og hinandens bedste venner - og så samtidig også give plads til de forskelligheder, der vel også skal være i et godt forhold.
  Og i øvrigt dejligt at høre at I aflyste den berømte 7 års krise😜
  Kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er den aller bedste.. <3

   Jeg ved ikke helt om vi har aflyst den der berømte krise eller om vi måske bare har haft den for nogle år siden.. Alle kan jo ha gode og dårlige perioder, men hvis man bare kan rumme og acceptere at livet går op og ned, så er man ufattelig langt.. Søren var der for mig da jeg havde det svært og omvente har jeg også været der for ham i en svær tid. Det har gjort os utrolig stærke sammen at vi på den måde kan deles om livets svære byrder..

   Krammer <3

   Slet
 5. Hvor er det dejlig læsning <3

  Jeg tror også som du skriver i kommentaren herover, at svære vilkår kan være med til at gøre ens parforhold til noget ekstra særligt, fordi man har kæmpet sig igennem så meget sammen og har en historie sammen som er usædvanlig og derfor svær helt at forklare for andre. Men ens mand/kæreste kender til det hele og har været med hele vejen. Det er noget særligt <3

  Tillykke med at I har formået at passe på hinanden.
  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk blev jeg først kærester med Søren da mit *værste* var ved at vende lidt.. men han gjorde det helt sikkert sjovere at kravle op af hullet.. og det gode var så at da han væltede lidt, så havde jeg en stor forståelse for hans situation.. Vi er begge kommet stærkere ud på den anden side og jeg er så glad for at vi virkelig er der for hinanden.

   Tak for din dejlige kommentar.. <3

   Slet