google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fynske Influencers på Molotov.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. december 2017

Fynske Influencers på Molotov.

(Reklame - Inviteret af Molotov sammen med Fynske Influencers

Fredag deltog jeg i mit tredje event, med Fynske Influencers. Vi var inviteret til et *Pre New Year Eve* Event på Molotov i Odense. Det er et ret nyt sted, som både laver Burger og Cocktails.

Det var først kl 21, så inden eventet, mødtes jeg med Rikke og Kristine for at få lidt mad og lige sige hej. Så kunne jeg også lige få set Rikke og Mads nye lejlighed. Det var såå skønt at se dem igen. Kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har set Rikke. 

3 store Mokai senere, fik vi slæbt os ned på Molotov. Måske lidt overgearet, men pyt det kan jo ske. Vi fik myret os ind, fik vinket rundt til de andre og fandt en plads. Jeg er overrasket over at der stadig er mange af de andre, jeg ikke helt har nået at få hilst rigtig på. Skønt at så mange har lyst til at være med.

Vi fik serveret en lækker drink og nogle sprøde fritter. Stemningen, hyggen og snakken bredte sig hurtig. Vi byttede pladser nogle gange, for at hilse på lidt forskellige. Lidt grænseoverskridende, men det gik fint og alle er bare så søde.

Sidste gang vi byttede plads, skulle vi også sige et ord, som beskriver en selv, til sin sidemand og forklare hvorfor. Jeg synes det var lidt svært at det bare skulle være et ord, men jeg valgte i stedet for *Leve i Nuet*. Når først man har været derude, hvor man ikke rigtig ønsker at leve mere, så er er det et mirakel, når livet vender og man igen finder lysten til at leve.

Tak til Camilla og Mia for aftenens aller bedste grine-flip, over den dejlige Fynske dialekt. Vi hørte *50 shades* oplæst på fynsk og kunne slet ikke administrer det. Der er intet bedre, end sådan et helt perfekt grine-flip. Camilla og jeg aftalte også at vi sammen skulle hoppe i havnebadet, søndag morgen (d. 31/12), men har ikke hørt mere fra hende, så det tænker jeg at vi må ha det tilgode, til en anden dag.

Alt i alt, en super hyggelig aften. Jeg hoppede *helt selv* på en bus hjem kl 01.25 og smilede hele vejen hjem. Kom desværre også til at vække Søren. Jeg var ikke fuld, men ville slukke udendørslyset og det troede min hjerne åbenbart, man gjorde på ringeklokken.. *Ding-Dong* Ha ha.. Så var der måske alligevel, lidt alkohol i de 4 lækre drinks jeg fik.

1000 tak til Jeanette og Rebecca for at ha skabt, dette skønne fynske netværk. Jeg har virkelig nydt alle 3 events og glæder mig til mange flere. Stort tak til Molotov for lækre drinks og gode fritter. Skal bestemt derind en dag og smage deres Burger.


     Molotov

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Tak for en rigtig dejlig aften - det var så godt at se dig igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde.. Jeg er dog bare lidt ked af at vi ikke fik mere tid sammen.. Men det er jo også altid godt at ha noget til gode ikk? <3

   Glæder mig til vi skal spise frokost..

   Knus <3

   Slet