google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver bare ignorer det..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. december 2017

Prøver bare ignorer det..


Da jeg vågnede i morges, kunne jeg godt mærke at den her dag, nok ikke ville blive helt sådan som forventet. Jeg havde kriller i halsen, hostede som en søløve , kroppen helt slap og Søren var kravlet ind på sofaen, det sker kun når jeg snorker for meget.

Prøvede at ignorer det og gik igang i køkkenet, med at lave flødekarameller til jul, men det gik galt. De blev sten hårde. Så jeg besluttede at gå en tur på Biblioteket, for at hente et par perle bøger. Har været så heldig at få en perle app sponsoreret, men ville også gerne se bøgerne. Det kommer der mere om på bloggen om nogle dage.

Var forbi Rema for at handle og faldt over to søde nisser. Skulle egentlig ikke ha nogen i år, men dem her kunne jeg ikke stå for. Jeg så nogen i samme serie sidste år og har siden fortrudt at jeg ikke købte dem. Er nok også nød til forbi rema igen, for tror de har et sæt mere i år.. Men til 25 kr er det vel ok.

Da jeg kom hjem, ville jeg skrive et blog indlæg, om min hyggelig dag i går, sammen med Kristine. I Odense fejrede de 150 året, for H C Andersen som æresborger, med Kronprinsens besøg og hele molevitten.  Men det der kriller i halsen udvikler sig og jeg kan ikke rigtig overskue at skulle redigere billederne fra i går, så det springer jeg lige let og elefant over.. :D

Så resten af dagen er gået med hygge på sofaen. Jeg har fyldt hele sofabordet og roder lidt, men pyt med det. Det er hyggeligt. Har taget et par piller, drukket godt med te og overvejer at blive på sofaen i nat, så jeg ikke ødelægger Søren's nattesøvn. Håber jeg har det bedre i morgen.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok til at have været lidt træls, du sådan er blevet ramt af noget sygdom. Jeg håber du er hurtigt ovre det.

  God bedring, søde<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja det er det godt nok også og det er lidt træls at det ikke helt virker at ignorer det. Men håber en weekend med afslapning virker..

   Knus <3

   Slet
 2. Sygdom er en bitch! Jeg håber, du er blevet rask igen søde <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en rigtig møg kælling faktisk.. Ha Ha
   Især fordi jeg stadig er syg..

   Knus <3

   Slet
 3. Glemte at skrive, jeg er totalt vild med dine nisser - hvor er de dog søde <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt forelsket i dem og er nok nød til at kigge efter lidt flere i rema.. Søren var faktisk i rema i weekenden for at kigge efter dem, men han kunne ikke finde dem, så må selv derom..

   Knus <3

   Slet