google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Veninde hygge i Faaborg.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. februar 2018

Veninde hygge i Faaborg.


Den anden dag skrev Anne-Mette på de socialmedier at hun trængte til lidt selskab og måske en veninde-hygge-dag og jeg "bed på" med det samme. Så i går, var jeg en tur, over på den anden side af øen, for at besøge hende. På vejen derned, var jeg lige et lille smut forbi Lagkagehuset, for at købe et brød og et par fastelavnsboller til os. Problemet er bare at man jo ikke, kan vælge 2 slags, når de har så mange lækre at vælge imellem... Så jeg kom lige til at købe 4 stk, men vi delte dog kun to og gemte resten.


Vejret var helt fantastisk, så vi gik en tur ned igennem byen, for at kigge lidt butikker og hygge. Der sker så det, som altid sker når vi er sammen. Vi snakker alt for meget og tiden går og går.. Og nu var solen jo lige fremme, så den skulle nydes. Vi gik derfor også en tur, ned forbi havnen og det var bare såå smukt. Der er såå utrolig mange smukke bygninger i Faaborg, i forhold til Otterup, hvor jeg selv bor. Vi har en lille hyggeligt by, men slet ikke så mange gamle smukke bygninger, som de har.


Planen var så at vi skulle hjem og nørde lidt, med vores blogs, men vi var lidt flade begge to. Anne-Mette fik dog lavet et fint vandmærke til mig, som jeg kan bruge på mine billeder. Tog sådan ca kun 2 timer, for mig at finde ud af, hvordan jeg lige kunne bruge det. Men vi gir ikke op så let, så det lykkedes og frem over, vil jeg prøve huske at bruge vandmærket her på bloggen. I kan allerede nu se det, på billederne i dette indlæg. Vi sluttede dagen af med at spise pizza, fra den lokale, inden jeg vendte næsen hjem til Nordfyn igen.

Anne-Mette er ikke rigtig klog, hun har ladet sig overtale, til at hjælpe mig lidt, med bloggen. Jeg har i flere år, gerne ville gøre lidt mere ved designet og lave nogle små ændringer hist og pist. Jeg har altid været imponeret over, hendes kreative evner, så er dybt taknemmelig, for at hun vil hjælpe en blog-analfabet som mig. Så de næste 14 dages tid, vil bloggen måske skifte udseende, ind imellem. Som i nok kan se, er der allerede sket noget og jeg elsker det allerede. Glæder mig til vi skal ses igen og lave de sidste ting. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

16 kommentarer:

 1. Det lyder som om at i har haft en rigtig hyggelig dag, det var sjovt at følge med på snappen! Det er så hyggeligt, når man kan mødes med folk, som man har mødt over nettet, og ser dem som venner. Mie og jeg skal selv ind og se Tivolis vinter sæson og prøves deres nye Food sted på fredag, og vi glæder os til det :D

  Jeg glæder mig til at se, hvad Anne-Mette laver på din blog. Kan se at der allerede er ved at ske forandrer på den.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker virkelig også bare det netværk som følger med hele blogger-verdenen. Synes også altid det er hyggeligt at følge med når i er ude og jeg er sikker på jeg bliver misundelig over jeres tur i tivoli.. ved ud hvor længe de har deres vinter udsmykning for jeg skal jo snart til kbh..

   Ja der er allerede sket meget på bloggen faktisk, det er bare ikke det hele man ser, men jeg elsker at hun vil hjælpe mig og at jeg kan få den lidt pænere. Gad godt kunne gøre en masse selv, men jeg er virkelig en mongol til det..

   Rigtig god weekend til dig søde.. Knus <3

   Slet
  2. Det er så skønt! Jeg glæder mig også, jeg har hørt en del blanede ting om deres vinter sæson, men det ser nu rigtig fint ud på deres facebook side. Deres vinter sæson køre til den 25 Feb. Så har du lukket igen, men åbner op igen den 24 Marts med deres sommer sæson :) Hvornår kommer du til KBH og har du evt tid til at ses? For det kunne være så hyggeligt.

   Det er så dejligt, når en vil hjælpe med det, og man allerede kan mærke forsællen på det :D

   Mange tak og i lige måde! <3

   Slet
  3. Øv, så når jeg det ikke denne gang.. Jeg skal til kbh d 13-15 marts. Jeg skal bo ved en veninde og pt er planen at jeg skal være sammen med hende.. Kan dog være hun får nyt job og så kunne der måske godt være en mulighed for at ses.. Og hvis det går godt med at tage tog, så kan det da være at jeg kommer på besøg lidt oftere.. Det bliver lidt grænseoverskridende med rejsen i tog alene, her første gang.

   Knus <3

   Slet
  4. Pyh det kan jeg godt forstå at det er grænseoverskridende. Men det er sejt at i gør det, og jeg håber at du får nogle hyggelige dage her over :D Jeg skal til bryllup den 17 Marts i Jylland, og være der over i hele weekenden, så det kan godt være at vi ikke, kan nå at ses den her gang. Men så håber at jeg du kommer her over igen, når du har fundet ud af kbh ikke er så farlig igen :P

   knus <3

   Slet
  5. Faktisk er jeg slet ikke bange for KBH, det er meste rejsen frem og tilbage som er angstprovokerende.. Når jeg selv køre i min bil, så har jeg selv kontrollen og kan altid vende om.. Det er ikke en mulighed med toget. Det er det mest angstprovokerende jeg kommer til at gøre i flere år..

   Knus <3

   Slet
 2. Det lyder til at have været en skøn dag! Jeg glæder mig til at se ændringerne på bloggen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en skøn dag og jeg elsker kombinationen af frostvejr og solskin, lige som da vi var i mosen i dag.. Det er så magisk. Jeg trængte virkelig til et par solskinsdage..

   Der er faktisk allerede sket en del, det er nok bare mest mig der kan se det.. ha ha :D

   Knus <3

   Slet
 3. Det ser ud til at have været en rigtig hyggelig dag, I havde sammen. Spændende med de nye ting, der skal ske med bloggen (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig også en hyggelig dag, tiden gik bare alt for hurtig.. Jeg glæder mig virkelig også til at se det endelig resultat.. Der er allerede sket meget med bloggen, men nok mest mig der kan se det..

   Knus <3

   Slet
 4. Det lyder som en rigtig hyggelig dag :) Og jeg ville hellere ikke have kunnet nøjes med at vælge 2 styks når der er så godt et udvalg ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også.. Nej de frister godt nok med sådan et udstillingsvindue fuld af lækre sager.. ha ha... Godt det ikke kun er mig der kan blive fristet..

   Knus <3

   Slet
 5. Det lyder til at i har haft en rigtig skøn og hyggelig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også og glæder mig allerede til næste gang..

   Tak fordi du kiggede forbi bloggen.. Knus <3

   Slet
 6. Sikke dog en god dag, det lyder til at have været. Og det er tilladt at vælge for mange fastelavnsboller - det gælder om at forkæle sig selv, når man har muligheden ;-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også og alle 4 fastelavnsboller smagte super godt.. For vi skulle selvfølgelig dele alle 4, så vi begge smagte dem alle sammen.. ha ha.. Men nu behøver jeg så heller ikke flere fastelavnsboller i år.. :P

   Knus <3

   Slet