google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gamle tulipaner og lidt ynk.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. marts 2018

Gamle tulipaner og lidt ynk.


Mine tulipaner er mere end en uge gamle og har gjort det godt. Synes dog kun de er blevet smukkere og smukkere, så det piner mig at de snart skal smides ud.

Søren blev syg for en uges tid siden og selv om jeg har forsøgt at holde mig lidt på afstand, så måtte jeg overgi mig tirsdag. Siden er det kun gået ned af bakke og i dag, har jeg det virkelig dårligt. Den der dræber influenza, kan altså godt pikle af nu. Kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har været så syg.

Skulle ha været med til et info møde i dag, sammen med Fynske Influencers, men kunne ikke rigtig kommet ud af sengen. Havde ellers virkelig glædet mig. Har dog hørt at de havde et godt møde og at der muligvis kommer et referat. Så glæder mig til at høre lidt mere..

Bilen er også blevet syg, så den har Søren i dag afleveret ved mekanikeren. Den skal samtidig til syn i denne måned, så er lidt nervøs for, hvad det kommer til at koste. Håber ikke det bliver så slemt, men frygter stadig det værste.

I morgen har jeg heldigvis selv en tid ved lægen, hun skal lige tjekke min højre arm og skulder. Har tager smertestillende siden Januar og det virker bare overhovedet ikke. Det er så frustrerende, især fordi jeg overhovedet ikke er motiveret for træning, når jeg ikke kan bruge min arm.

Heldigvis skal jeg på en lille mini ferie, ved min veninde Heidi i kbh, i næste uge. Glæder mig helt vildt, det kan næsten ikke beskrives. Det er dejligt at ha noget godt at glæde sig til, når det andet lidt er noget rod.

Kommer dog til at savne Søren helt vildt, men nogen siger at savn er sundt engang imellem. Heldigvis har han en dejlig lang påskeferie, så kan vi hygge os lidt extra der.

Og så ellers ikke mere ynk herfra.. Nu er det ude og så kan det kun gå en vej, fremad.. Kram <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Hvor er dine tulipaner smukke <3
  Det er synd for dig, at du er blevet så syg. Jeg håber for dig, at du hurtigt kommer dig, så du bliver frisk til din tur til hovedstaden :-)
  Jeg håber også for dig, at din læge kunne gøre noget ved dine smerter i din arm, for det er da ikke til at holde til at gå med i så lang tid :-)
  Du ønskes en rigtig god weekend og god bedring <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, de var såå flotte, men er nu smidt ud.. øv..

   Jeg har virkelig været syg, men er så småt i bedring nu. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været såå syg.. føj..

   Det er også noget rod med armen, lægen mistænker at jeg måske kan ha fået en diskusprlaps i skulderen.. så hun har henvist mig til en fys. men får nok først råd fra næste måned..

   Knus <3

   Slet
 2. Tulipanerne er simpelthen så smukke. Kan godt forstå det piner dig, at de skal smides ud.
  Jeg håber du snart er ovre sygdommen, og at læge-konsultationen er gået godt, så du ikke skal døje med ondt i armen meget længere :-)<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kostede bare alt at gå over til lægen, men hun fik undersøgt min arm. Hun er lidt bange for om det evt kan være en diskusprolaps i skulderen.. og da jeg ikke tør blive ct scannet igen, så har hun henvist mig til en fys.. så må vi se hvad de siger..

   Knus <3

   Slet
 3. De tulipaner ser fantastiske ud, selv efter så lang tid :D
  Jeg ønsker dig rigtig god bedring. Håber du er hurtigt på benene igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes jeg har været lidt uheldige med tulipanerne de sidste par gange, men dem her holdt virkelig længe.. såå smukke..

   Jeg har virkelig haft det dårligt, men er i bedre nu.. Håber jeg klare min tur til kbh..

   Knus <3

   Slet