google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Altanen og Grillen, er klar til Sommer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. april 2018

Altanen og Grillen, er klar til Sommer.


Synes godt nok tiden flyver fra mig pt. I dag har været en god dag. Jeg vågnede godt nok for tidligt, men så kan man jo, få lidt mere ud af dagen. Startede med et lækkert karbad og en tur om til min Fys. De to studerende deromme, havde lavet et fint skulderprogram til mig. Er spændt på, om det kan hjælpe mig, skal dog lige ha købt en træningselastik. De ville også begge to, gerne gi mig lidt massage, så de kan øve sig og det er der jo ingen, der takker nej til. Så jeg fik dobbelt massage og skal ikke engang betale for det. Det er næsten som at vinde i Lotto og de var virkelig gode til det.

Da jeg kom hjem, lavede jeg min aller første Live video på Instagram. Det er lidt sjovt, for når jeg normalt laver vlogs til bloggen, snakker jeg bare derud af, men lige her vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle sige. Tror jeg gentog mig selv en del gange, men det var hyggeligt at prøve.  Det var egentlig bare en oversprings handling, imens jeg skulle tage mig sammen, til at skurre altanen og grillen.

Det blev bare såå fint og Søren synes derfor, vi skulle smide lidt på grillen til Aften. Så i mens han handlede, kørte jeg hurtig til Odense. Jeg har længe, gerne ville skifte alle vores viskestykker ud, men har ikke kunne finde, de ægte kokke viskestykker. Men da jeg var med Svigermor i Jysk i går, gav hun mig en pakke med 3, så kunne jeg tjekke, om det var de rigtige. Det var de rigtige, så jeg skulle da ha en stak, nu hvor de var på tilbud. Alle de gamle er nu væk og de nye er vasket. 

Nå, men i kan da lige se, lidt før og efter billeder af Altanen. Ja, der er egentlig ikke så meget at se, men lidt er der da sket. Måtte skifte vandet 5 gange pga alle de alger, føj. Og grillen fik en omgang brun sæbe. Nu mangler der, bare lidt nye solcellelamper og fine blomster. Kan være jeg skal køre i Enoflora en af dagene, mit yndlings gartneri. :D  Håber også i har haft en god dag og nu er det vidst sengetid.. Nat Nat. <3


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Åh, hvis du vidste, hvor misundelig jeg er på dit karbad :-D
  Det lyder dejligt med massage, og nu håber jeg så, at de skulderøvelser hjælper dig, så du slipper helt for smerterne :-)
  Lækkert med grillmad :-)
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror godt jeg kan fornemme det.. Jeg frygter selv den dag hvor vi skal flytte og der ikke er badekar. Det er virkelig god terapi..
   Jeg Håber virkelig også at det kan hjælpe lidt på skulderen, krydser fingre og gør mit bedste..

   Rigtig god weekend.. <3 Knus

   Slet